Treinreizen binnen Europa

Heeft u altijd al een stedentrip willen maken? Dan raden wij u aan om met de trein door Europa te reizen. Dit is een geweldige ervaring op zich en u ziet een groot gedeelte van de omgeving. Daarnaast kunt u in alle rust genieten van de faciliteiten aan boord van de trein en heeft u voldoende beweging- en beenruimte op uw zitplaats. Verder bespaart u op brandstof- en parkeerkosten en heeft u geen last van file- of parkeerproblemen. Ten opzichte van het vliegtuig betaalt u vaak iets minder, hoeft u niet een uur van tevoren aanwezig te zijn en reist u recht naar het centrum van uw bestemming.

Voor goedkope treintickets binnen Europa kijkt u op Goedkoop-treinkaartje.nl!

Wilt u een treinreis binnen Europa maken?

Binnen Europa zijn er verschillende treinbestemmingen mogelijk. Zo bestaat het internationaal treinnetwerk uit een tiental populaire steden en honderden kleine tussenstations. Wilt u weten of uw kleinere bestemming ertussen zit? Maak dan gebruik van de handige reisplanner in de rechterkolom van onze website. Hieronder zullen we een aantal van onze populaire stedentrips binnen Europa uitwerken. De prijzen van treinreizen binnen Europa zijn de komende periode minimaal, waardoor het momenteel de juiste periode is om een boeking te plaatsen.

Parijs

De nummer 1 bestemming met de trein is misschien wel Parijs. U reist per Thalys vanaf Amsterdam Centraal en komt binnen enkele uren in het hart van Parijs aan. U kunt vrijwel direct beginnen met uw stedentrip. U zou in theorie binnen 4 uur al een bezienswaardigheid kunnen bezichtigen. Denk hierbij aan het Louvre, Arc de Thriomph, de Eiffeltoren of de Sacre Coeur. Deze populaire treinbestemming is te bereiken vanaf € 29,- en hiervoor raden wij aan om ongeveer 3 maanden van tevoren te boeken.

Ticket naar Parijs vanaf € 29,-

Berlijn

Een Duitse bestemming die jaarlijks miljoenen toeristen aantrekt. Berlijn is een bestemming met een rijke historie omgeven met een prachtige natuur. Het is dan ook niet voor niets dat er elk jaar meer Nederlanders naar deze bestemming lijken te trekken. Zowel voor fietsers als wandelaars is deze bestemming erg in trek en is een treinreis naar Berlijn de juiste keus. Binnen enkele uren bent u in het hart van Berlijn en dat voor slechts € 39,-

Ticket naar Berlijn vanaf € 39,-

Antwerpen

Een belangrijke Belgische bestemming in het Europees treinverkeer. Antwerpen ligt centraal en jaarlijks trekken duizenden toeristen naar deze stad om haar grootste winkelstraten en ontspannen sfeer. Wilt u even ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Dan raden wij een treinreis naar Antwerpen aan. Geniet van de culinaire hoogstandjes, lange winkelstraten en nog veel meer! Voor slechts € 29,- boekt u al een treinreis naar deze populaire Belgische/Europese bestemming.

Ticket naar Antwerpen vanaf € 29,-

Brussel

Brussel kan tegenwoordig best de hoofdstad van Europa genoemd worden en wordt dagelijks door duizenden mensen bezocht. Wilt u een treinreis naar Brussel maken en de bezienswaardigheden en stad bezichtigen? Dat kan al vanaf € 29! Dagelijks rijden er minimaal 8 treinen vanaf Amsterdam Centraal. Daarbij kunt u kiezen tussen de InterCity Brussel of de Thalys, want ook het treinverkeer richting Parijs, Lille en Londen reist via dit knooppunt.

Ticket naar Brussel vanaf € 29,-

Londen

Voor de treinreis naar Londen reist u per Thalys of InterCity Brussel naar Brussel Zuid, waarna u kunt overstappen op de Eurostar. De Eurostar brengt u vervolgens door een lange tunnel onder water naar Londen. Deze tunnel wordt al jaren gebruikt en voldoet aan alle veiligheidseisen. Aan boord van de Eurostar kunt u genieten van een groot aantal faciliteiten en bent u van alle gemakken voorzien. Een treinticket naar Londen boekt u al vanaf € 49,- en is verkrijgbaar via Goedkoop-treinkaartje.nl.

Ticket naar Parijs vanaf € 49,-

{mymaplocation id=6,4,5,7,8,9,2 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Trein Antwerpentrein berlijnTrein BrusselTrein Europatrein Londentrein Parijs