Treinkaartjes enkele reis voor € 12,50

Een enkeltje naar het vliegveld, op 2 verschillende dagen reizen of gewoon een enkele reis nodig? Bij VakantieVeilingen bestelt u tijdelijk een set van 2 treinkaartjes (enkele reis) voor € 25. Doordeweeks geldig vanaf 09:00 t/m 04:00 uur in de nacht en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum 30 juni 2019. Met deze kortingskaartjes kunt u alle kanten op. De treinkaartjes zijn te gebruiken op 1 dag voor 2 personen of op 2 verschillende dagen, maar niet geldig op Koningsdag 2019.

Op de bestelpagina van VakantieVeilingen dient u in te loggen of een account aan te maken om gebruik te maken van de aanbieding, waarna u naar het bestelproces wordt geleid. Hier vult u de persoonsgegevens in, waarna u de treinkaartjes kunt afrekenen. Betalen kan met iDeal, VISA, PayPal of Mastercard, waarna u twee unieke codes ontvangt. Deze kunt u eenvoudig online verzilveren. Het stappenplan om de treinkaartjes van VakantieVeilingen te verzilveren is bijgevoegd in uw bevestigingsmail met unieke codes. Eenmaal verzilvert neemt u de tickets uitgeprint mee op reis en kunt u in- en uitchecken middels de QR-code op uw ticket bij de OV poortjes.

Treinkaartjes met korting bij VakantieVeilingen

De treinkaartjes zijn tijdelijk met korting verkrijgbaar voor slechts € 25 (€ 12,50 per enkele reis), waarmee u op een traject naar keuze kunt reizen. Waarom zou teveel betalen?

  • Prijs: € 25
  • Verkoop: tijdelijk
  • Reizen: t/m 30 juni 2019
  • Geldigheid: Maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag (m.u.v. Koningsdag 2019).

Met kinderen

Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen in combinatie met een NS Railrunner met u meereizen voor € 2,50. Kinderen vanaf 12 jaar mogen tevens gebruik maken van deze kortingskaartjes van € 25.

Met een fiets

Het is toegestaan om een fiets mee te nemen in de trein met deze kortingsactie in combinatie met een dagkaart fiets van € 6,90. Een fiets meenemen in de trein? Klik hier!

Met een dagkaart hond

Is uw huisdier draagbaar op schoot en neemt deze geen zitplaats in beslag? Dan mag deze aangelijnd mee in de trein. Anders dient u deze kortingskaartjes te combineren met een dagkaart hond van € 3,20 verkrijgbaar bij kaartautomaten op treinstations.

Geen dagkaart ontvangen

Heeft u na betaling geen treinkaartje ontvangen? Het kan tot 60 minuten duren, voordat u de tickets ontvangt. Controleer tevens even uw ongewenste mailbox, voordat u contact opneemt met VakantieVeilingen via:

 

 

Inchecken met deze kortingskaartjes

Met de unieke QR-code op uw verzilverde NS e-ticket kunt u in- en uitchecken bij OV poortjes met het QR-codesymbool. U houdt de QR-code voor de lezer/scanner, waarna u bent ingecheckt en uw ticket wordt geactiveerd als geldig vervoersbewijs/reisproduct.