Treinkaartjes en Bakker Bart (Maart 2018)

Er even een dagje tussenuit in maart of april? Dan is deze aanbieding ideaal! Voor € 20 bestelt u bij de Spoordeelwinkel een NS dagretour voor een stad naar keuze en een gratis lunch bij één van de 160 vestigingen van Bakker Bart. De lunch bestaat uit een broodje en een verse sap (300 ml) en ontvangt u op vertoon van de voucher lunch. De NS dagretour is geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in de reisperiode van 01 maart t/m 30 april 2018. Te gebruiken in treinen van Arriva, Breng, Connexion, NS, Keolis en Veolia. Met toeslag geldig in IC Brussel en ICE International, maar niet geldig in Thalys.

Na aankoop ontvangt u een unieke code en een voucherlunch. De voucherlunch is enkel geldig op de reisdag en dient u bij de kassa van Bakker Bart in te wisselen. De unieke code kunt u online inwisselen, waarna een NS e-ticket per e-mail wordt toegestuurd en deze dient u vervolgens uitgeprint mee te nemen op reis. Met de barcode op de e-tickets kunt u in- en uitchecken bij de OV-poortjes op treinstations. Lukt het niet? Vraag dan het aanwezig personeel om hulp.

NS Dagretour en Bakker Bart (Maart 2018)

Goedkoop met de trein? Bestel deze NS dagretour + voucher verse jus + broodje voor € 20!

  • Prijs (2e klas): € 20
  • Verkoop: t/m 31 maart 2018
  • Reisperiode: t/m 30 april 2018
  • Reisproduct: NS Dagretour (inclusief broodje en verse sap)
  • Te koop bij: NS Spoordeelwinkel(webshop)
  • Geldigheid: Op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Inclusief gratis lunch bij Bakker Bart.