Treinkaartjes acties januari 2015

Natuurlijk verspreiden wij ook in 2015 weer de laatste treinkaartjes acties! Zo zijn er in januari 2015 alweer 3 treinkaartjes acties lopende. Zo zijn er treinkaartjes van Blokker, treintickets + lunch van La Place en hotel + trein aanbiedingen verkrijgbaar. De drie acties hebben elk hun eigen voorwaarden en daarom raden wij onze bezoekers altijd aan deze eerst goed door te nemen, voordat u op een aankoop overgaat. Hieronder hebben wij de 3 lopende acties in het kort samengevat.

Aanrader: Blokker dagkaart actie!

De Blokker dagkaart is in de afgelopen jaren veel verkocht en raakt vaak uitverkocht in de verschillende filialen door het land. Speciaal aan deze actie is dat hij online kan worden aangeschaft, zodat u helemaal niet naar de winkel hoeft. De dagkaart wordt vervolgens opgestuurd en wordt binnen 2 tot 3 dagen thuisbezorgd. Wilt u gebruik maken van deze dagkaart actie en een Blokker dagkaart bestellen? Dat kan via onze website voor slechts € 15,50! Deze actie is verkrijgbaar tot 18 januari 2015 en te gebruiken tot 15 maart 2015.

2-persoons La Place dagkaart actie voor € 36,-

Via de Spoordeelwinkel is het mogelijk om een 2-persoons dagkaart te kopen voor € 36. Hiermee kunt u niet alleen met 2 personen reizen, maar ontvangt u tevens een lunch voor 2 personen bij één van de La Place vestigingen. De treinkaartjes actie van La Place begon in december en is nog tot 15 januari verkrijgbaar. Houdt er rekening mee dat deze aanbieding slechts tot 15 februari 2015 te gebruiken is.

Hotel + trein aanbieding

Een treinkaartjes actie is leuk, maar nu kunt u deze combineren met een hotelovernachting. Voor slechts € 106,- kunt u kiezen uit ruim 100 hotels binnen Nederland en wordt de heen- en terugreis d.m.v. NS dagkaarten verzorgd. De hotels bevinden zich in de buurt van treinstations, zodat u geen gebruik hoeft te maken van ander vervoer. Naast een 2-persoons overnachting en de reis zijn ook de reserveringskosten en het ontbijt inbegrepen. Ideaal toch?

Goedkoop treinkaartjeNS dagkaart actiens kortingsactietrein kortingTreinkaartjes actie