Treinkaartje Enkele Reis Weekend

Een dagje shoppen, een evenement of uitje in het weekend? Maak dan gebruik van deze kortingsactie van VakantieVeilingen! Bestel een set van twee enkele reis treinkaartjes voor € 20. Zo betaalt u slechts € 10 per enkele reis op een traject naar keuze. Een treinkaartje weekend is de hele dag te gebruiken op een zaterdag of zondag naar keuze. Beperkt verkrijgbaar en geldig tot en met 31 december 2019.

Treinkaartje Weekend met korting

Een treinkaartje weekend met korting nodig? Bij VakantieVeilingen bestel je in december twee treinkaartjes enkele reis voor € 20. Zo betaal je slechts € 10 per enkele reis ongeacht het traject! Te gebruiken op een zaterdag of zondag met als uiterste reisdatum 31 december 2019.

  • Prijs (2e klas): € 20 (€ 10 p/s)
  • Verkoop: zolang de voorraad strekt (OP=OP)
  • Reisperiode: t/m 31 december 2019
  • Reisproduct: Enkele Reis Weekend
  • Te koop bij: VakantieVeilingen (webshop)
  • Geldigheid: Op zaterdag en zondag de hele dag. Tevens geldig op 2 verschillende dagen.

De aanbieding is tijdelijk verkrijgbaar en wordt per e-mail verstuurd. Na aankoop ontvangt u 2 vouchercodes die u online kunt verzilveren. De treinkaartjes zijn ook door 2 verschillende personen of op 2 verschillende reisdagen te gebruiken. Geldig in treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Wat ga jij met de kortingskaartjes doen?

Treinkaartje Weekend met Kinderen

Samen kinderen op stap? De treinkaartjes weekend zijn uitstekend te combineren met een NS Railrunner. Voor slechts €2,50 is deze online of bij de automaat verkrijgbaar, waarmee kinderen van 4 t/m 11 jaar met u meereizen.

Unieke code en E-ticket

Na betaling ontvang je een code, waarmee een reisproduct kan worden opgehaald. Deze is online in enkele stappen te verzilveren voor een treinkaartje enkele reis weekend. Bij het verzilveren wordt het traject en de reisdatum vastgelegd, waarna het reisproduct wordt toegezonden.

Het e-ticket is vervolgens uitgeprint of mobiel mee te nemen op reis.

Inchecken met treinkaartje enkele reis

Met het e-ticket treinkaartje enkele reis kan worden in- en uitgecheckt bij OV poortjes. Daarbij wordt de code op het e-ticket gebruikt door conducteurs om de geldigheid van het reisproduct te bepalen.

Mis niks en blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van trein acties en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Uiteraard zijn wij ook te volgen op Sociale Media, als Instagram, Facebook, Twitter of Pinterest.

Goedkope TreinkaartjesTrein actiesTreinkaartje Enkele ReisTreinkaartjes Korting