Trein naar THIS IS HOLLAND

T/m 30 november 2018 bestelt u voor € 20 een NS dagretour Amsterdam + entree THIS IS HOLLAND. Hiermee reist u voordelig naar station Amsterdam, waarna THIS IS HOLLAND aan de overkant van het Centraal station in Amsterdam te vinden is. Hiervoor reist u gratis per veerpont van Amsterdam Centraal naar de Buiksloterweg, waarna u nog 2 minuten moet lopen. De NS Dagretour Amsterdam is geldig vanaf 09:00 uur in treinen van alle Nederlandse vervoerders van t/m 31 december 2018.

Na aankoop ontvangt u een unieke code en een voucher entree THIS IS HOLLAND. De code kunt u online verzilveren, waarbij het gewenste opstapstation en de reisdatum moet worden opgegeven. De NS dagretour is vervolgens geldig op het gekozen traject, waarbij u de meest logische route dient te nemen. Uw voucher THIS IS HOLLAND dient als geldig entreebewijs.

NS Dagretour Amsterdam + entree THIS IS HOLLAND

De THIS IS HOLLAND in Amsterdam bezoeken? Ga met de trein en bestel deze aanbieding bij de Spoordeelwinkel via de onderstaande link en reis goedkoop met de trein in 2019!

  • Prijs (2e klas): € 22
  • Prijs (1e klas): € 25
  • Prijs (4 t/m 11 jaar): € 9
  • Verkoop: t/m 30 november 2018
  • Reizen: t/m 31 december 2018

Adres THIS IS HOLLAND

Overhoeksplein 51 
Amsterdam

{mymaplocation id=1000 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

Veelgestelde Vragen

Hieronder treft u de meest gestelde vragen m.b.t. deze aanbieding van de Spoordeelwinkel.

Kind meenemen?

Wilt u een kind meenemen in de trein in combinatie met deze NS Dagretour actie? Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor € 2,50 middels een NS Railrunner met u mee.

Wat is er te zien?

Bezoek dit spectaculaire evenement en ontdek Nederland vanuit een ander perspectief. U vliegt over het Nederlandse landschap en leert Nederland op een heel andere manier kennen d.m.v. prachtige beelden en special effects. Hieronder beeldmateriaal van THIS IS HOLLAND.

Geen NS dagretour Amsterdam of voucher THIS IS HOLLAND ontvangen?

Controleer allereerst uw ongewenste mail (spambox). Geen code of voucher ontvangen? Neem dan contact op met de Spoordeelwinkel.

De Spoordeelwinkel is op werkdagen bereikbaar van 8.00-22.00 uur, op zaterdag van 9.00-18.00 uur en op zondag van 09.00-12.00 uur.