Trein naar Spoorwegmuseum

T/m 02 januari 2020 bestelt u voor € 24 een NS dagretour Utrecht + entree Spoorwegmuseum. Hiermee reist u voordelig naar station Utrecht, waarna Spoorwegmuseum op loopafstand van Utrecht Centraal is. De NS Dagretour Utrecht is geldig vanaf 09:00 uur in treinen van alle Nederlandse vervoerders van t/m 31 januari 2020. Houdt er rekening mee dat het Spoorwegmuseum op maandag is gesloten.

Na aankoop ontvangt u een unieke code en een voucher entree Spoorwegmuseum. De code kunt u online verzilveren, waarbij het gewenste opstapstation en de reisdatum moet worden opgegeven. De NS dagretour Utrecht is vervolgens geldig op het gekozen traject, waarbij u de meest logische route dient te nemen. Neem uw voucher entree Spoorwegmuseum mee op reis en toon deze aan de balie als geldig toegangsbewijs.

NS Dagretour Utrecht + Entree Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum in Utrecht bezoeken? Ga met de trein en bestel deze aanbieding bij de Spoordeelwinkel via de onderstaande link en reis goedkoop met de trein in 2019! T/m 02 januari bestelt u een goedkoop treinkaartje in combinatie met een entreeticket voor het Winter Spoorwegmuseum voor € 24 (2e klas), € 30 (1e klas) en kinderen t/m 11 jaar betalen slechts € 12.

  • Prijs (2e klas): € 24
  • Prijs (1e klas): € 30
  • Prijs kinderen (4-11): € 12
  • Verkoop: t/m 02 januari 2020
  • Reizen: t/m 31 januari 2020

Adres Spoorwegmuseum

Maliebaanstation
3581 XW Utrecht

Veelgestelde Vragen

Hieronder treft u de meest gestelde vragen m.b.t. deze aanbieding van de Spoordeelwinkel.

Kind meenemen?

Wilt u een kind meenemen in de trein in combinatie met deze NS Dagretour actie? Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor € 2,50 middels een NS Railrunner met u mee.

Wat is er te zien?

Het Spoorwegmuseum is al jaren een groot succes in Nederland. Ouders en kinderen leren hier van alles over treinen, techniek en de werking van bovenleidingen en dieselmotoren. Daarnaast is er onlangs een Techlab geopend en kunnen kinderen in de prijswinnende 4D treinsimulator zelf een trein besturen.

Geen NS dagretour Utrecht of voucher Spoorwegmuseum ontvangen?

Controleer allereerst uw ongewenste mail (spambox). Geen code of voucher ontvangen? Neem dan contact op met de Spoordeelwinkel.

De Spoordeelwinkel is op werkdagen bereikbaar van 8.00 – 22.00 uur, op zaterdag van 9.00 – 18.00 uur en op zondag van 09.00 – 12.00 uur.