Trein naar Plaswijckpark

Recreatiepark Plaswijckpark is gelegen aan de Bergse Achterplas. Te vinden tussen Schiebroek en Hilegersberg. Het speelpark bestaat uit verschillende onderdelen, zoals Wandelwijck, Speelwijck en Dierenwijck. Wij raden aan om te beginnen in Dierenwijck en via Wandelwijck naar de Speelwijck te lopen. Is het mooi weer? Vergeet je zwembroek niet!

Met OV naar Plaswijckpark

Met het Openbaar Vervoer naar Plaswijck is goed te doen! Reis met de trein naar Rotterdam Centraal, waarna je overstapt op tramlijn 25 richting Schiebroek. Bij halte Meidoornweide stap je uit, waarna Plaswijckpark op 5 minuten loopafstand is.

Vanaf station Rotterdam Noord of station Alexander neem je buslijn 35 richting Melanchtonweg. Bij halte Plaswijckpark stap je uit en is de ingang op 100 meter loopafstand.

Met de trein naar Plaswijckpark via Den Haag Centraal? Dan stap je vanaf station Den Haag Centraal over op de metro richting Melanchtonweg. Daar stap je over op tram 25 richting Schiebroek en stap je uit bij halte Meidoornweide voor het speelpark.

Plaswijckpark met korting

Binnenkort een bezoekje brengen aan Plaswijckpark? Reis voordelig met de trein en bestel online een goedkoop treinkaartje. Reisproducten als de NS dagkaart, dagretour en enkele reis zijn met korting verkrijgbaar. het is toegestaan om de NS Railrunner voor kinderen van 4 t/m 11 jaar te combineren met een kortingskaartje.

Adres Plaswijckpark

Ringdijk 20
3053 KS Rotterdam
010- 4181836

Dagje weg KinderenTrein Dagje WegTrein KinderenTrein PretparkTrein Speeltuin