Trein naar Ouwehands dierenpark Rhenen

Binnenkort een dagje met de trein naar Ouwehands dierenpark Rhenen? Hartstikke leuk natuurlijk, maar dan raden wij u wel aan de reis van te voren goed te plannen. Ouwehands dierenpark is leuk voor jong en oud en biedt verschillende natuur gebieden die u zeker een keer gezien moet hebben. Zo kunt u een kijkje nemen in het Expeditie Berenbos, de Gorilla Adventure, de RavotAapia en de Zeeleeuwenshow ‘Elements’. Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere exotische diersoorten te bewonderen, maar deze kunt u natuurlijk het best zelf ontdekken!

Ouwehands Dierenpark met korting

T/m 31 juli 2018 koopt u voor € 33 een NS dagretour (2e klas) + entreebewijs die u tot 31 augustus 2018 kunt verzilveren. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud is dezelfde aanbieding verkrijgbaar voor slechts € 22! Profiteer van deze aanbieding en ontdek het dierenrijk in combinatie met de actie van Ouwehands Dierenpark.

  • Prijs (2e klas): € 33
  • Prijs (1e klas): € 39
  • Prijs (kinderen 4 t/m 11 jaar): € 22
  • Verkoop: t/m 31 juli 2018
  • Reizen: t/m 31 augustus 2018
  • Inclusief: NS Dagretour Rhenen + Entree Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ontdek de grootste en mooiste dieren van dierenpark Rhenen.

Openbaar Vervoer naar Ouwehands dierenpark Rhenen

Het dierenpark is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Ouwehands dierenpark Rhenen is namelijk op 800 meter afstand van een NS treinstation en is bereikbaar met buslijn 45, 50 en 80 die stoppen voor de ingang van de dierentuin. Op deze manier hoeft u zich niet druk te maken over benzine- en parkeerkosten en heeft u geen last van file- of parkeerproblemen.

Naast de reguliere tickets zijn er regelmatig trein acties voor dit uitstapje. Zo is het mogelijk om een combiticket entreebewijs + NS dagkaart te bestellen in de actie periode. Ook op de hoogte worden gebracht van de laatste treinkaartjes acties? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook!

{mymaplocation id=417,310 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

dierenparkdierentuinkortingopenbaar vervoerouwehandstrein