Trein naar Margriet Winter Fair

Van 23 t/m 29 november is het weer mogelijk om met de trein naar de Margriet Winter Fair te reizen. De entreeprijs voor dit evenement bedraagt € 19,95, maar u kunt tevens een combiticket entree + NS dagretour bestellen voor € 28. Zo reist u voor slechts € 8,- heen- en weer ongeacht het opstapstation en hoeft u niet met de auto (parkeergeld + brandstofkosten). De treinkaartjes actie is te bestellenvia de onderstaande link, waarna u een e-ticket NS Dagretour + een entreebewijs Margriet Winter Festival ontvangt per e-mail.

De Brabanthallen te s’Hertogenbosch worden omgetoverd in een geweldige plek met ruim 300 boetiekjes, muziek, eten en gezelligheid. Doe uw kerstinkopen op de Margriet Winter Fair en beleef de inspirerende workshops op het gebied van mode, beauty, lifestyle en koken. Daarbij kunt u gezellig meezingen/dansen bij één van de vele optredens op de Margriet Winter Festival.

Korting op Magriet Winter Fair

Wilt u met korting naar de Margriet Winter Fair in november 2018? Profiteer dan van deze combideal en reis goedkoop met de trein.

  • Kosten: € 28
  • Verkoopperiode: T/m 29 november 2018
  • Reisperiode: Bij de bestelling geeft u aan op welke dag u het evenement wilt bezoeken.

Adres Margriet Winter Fair

Diezekade 2
5222 AK
Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch

{mymaplocation id=992 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

Openingstijden Margriet Winter Fair

23 t/m 29 november van 10.00 – 18.00 uur.


Bekijk ook: Groepskorting in de trein

Jaarbeurs UtrechtMargriet Winter FairTrein UtrechtTreinkaartjes actieUtrecht Centraal