Categorieën: NS Korting Actie

Trein naar Kreadoe

Houdt u van creativiteit en handgemaakte producten? Reis dan per trein naar Kreadoe! Het is tijdelijk mogelijk om een Dagretour Utrecht Centraal te bestellen in combinatie met een entreebewijs voor Kreadoe. Zo reist u voordelig per trein naar Kreadoe en is in één keer uw entree en terugreis geregeld. Deze combideal is verkrijgbaar t/m 04 november en geldig van 31 oktober t/m 04 november 2018.

Reis per trein naar Utrecht Centraal, waarna u op 5 minuten loopafstand bent van Jaarbeurs Utrecht. Kreadoe wordt ook dit jaar weer in Jaabeurs Utrecht georganiseerd en is van 10:00 t/m 17:00 uur geopend.

Na betaling ontvangt u een NS e-ticket en voucher entree Kreadoe, die u uitgeprint of op uw mobiel dient mee te nemen als geldig NS Reisproduct. U bent verplicht om in- en uit te checken en dient de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces vast te leggen. Voor Kreadoe hoeft u niet te reserveren. Uw voucher is geldig op dezelfde dag als uw NS Dagretour Utrecht Centraal die u gebruikt voor de treinreis naar Kreadoe in Utrecht.

Korting naar Kreadoe

Voordelig met de trein naar Kreadoe in Utrecht? Reis met korting naar Kreadoe. De plek voor creativiteit, de laatste trends, mooie materialen en verassende technieken voor uzelf, inrichting, kinderen of kinderkamer.

  • Prijs (2e klas): € 25
  • Prijs (1e klas): € 28
  • Verkoop: t/m 04 november 2018
  • Reizen: 31 oktober t/m 04 november 2018

Wat is het Kreadoe in Amsterdam?

Bij Kreadoe treft u een groot aantal workshops rondom food, inrichting, kinderen en zelfgemaakte producten. Hierbij komen verschillende deelnemers langs om hun creativiteit en vaardigheden te laten zien. Kreadoe is eigenlijk één en al inspiratie voor de creatieveling.

Tot wanneer is deze aanbieding voor het Kreadoe in Amsterdam geldig?

De uiterste reisdatum voor deze treinkaartjes actie aanbieding is 04 november 2018.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De NS dagretour Utrecht Centraal + Entree voor het Kreadoe in Utrecht en is geldig in 2e klas treinstellen en tevens verkrijgbaar voor 1e klas treinreizen.

In welke treinen is de Dagretour geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys.

Adres Kreadoe in Utrecht

KreaDoe beurs 2018
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Delen
Aangemaakt door
Goedkoop-treinkaartje.nl

Laaste nieuws

Goedkope NS Dagretour en Smullers

Trek er deze zomer een dagje op uit met de goedkope NS Dagretour van de NS Spoordeelwinkel. Daarnaast ontvangt u…

7 dagen geleden

NS Zomertoer 2019

Komende zomer een dagje op stap met de trein? Reis voordelig op een traject naar keuze met de NS Zomertoer…

7 dagen geleden

Goedkope treinkaartjes in juli 2019

Trek er samen een op uit en reis goedkoop met de trein! In juli 2019 zijn er weer goedkope treinkaartjes…

1 week geleden

Treinongeluk tussen Leeuwarden en Sneek

Een trein is maandagochtend verongelukt op het traject tussen Leeuwarden en Sneek. Het ongeluk met een voertuig gebeurde ter hoogte…

1 week geleden

Defecte trein tussen Den Bosch en Tilburg

Zondagavond was er drie kwartier geen treinverkeer mogelijk tussen Den Bosch en Tilburg door een defecte trein op het spoor.…

1 week geleden

Machinist verlaat trein met pantserwagens

Een machinist van de Franse Spoorwegen (SNCF) heeft afgelopen week zijn trein laten staan op het station van Libourne, nabij…

1 week geleden