Trein naar Diergaarde Blijdorp

Wilt u met uw kinderen/familie/vrienden naar de dierentuin in Rotterdam? Diergaarde Blijdorp is goed bereikbaar met de trein en het Openbaar Vervoer. Wij raden u aan om de reis van tevoren te plannen, zodat u niet voor verassingen komt te staan en uw dagje uit soepel verloopt. Eigenlijk dient u vanuit alle richtingen met de trein naar Rotterdam Centraal te reizen, waarna u kunt overstappen op busvervoer of de wandelroute van 12 minuten kunt nemen.

Diergaarde Blijdorp met korting

Wilt u naar Diergaarde Blijdorp met korting? Profiteer dan van deze treinkaartjes actie! T/m 3 januari 2021 bestel je goedkope treinkaartjes + entreetickets voor € 29 (2e klas) en € 36 (1e klas) bij de Spoordeelwinkel. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is deze aanbieding verkrijgbaar voor € 19. De kortingsactie naar Diergaarde Blijdorp is inclusief NS Dagretour Rotterdam CS en toegang tot het park.

  • Prijs (2e klas): € 27
  • Prijs (1e klas): € 36
  • Prijs (4 t/m 11 jaar): € 19
  • Verkoop: t/m 3 januari 2021
  • Reizen: t/m 3 januari 2021

Een dagje genieten in de dierentuin? Neem de bus, want u loopt al genoeg!

Het Openbaar Vervoer naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam

Wij raden de meeste bezoekers aan om hun energie te sparen voor in het park en de bus te pakken naar de dierentuin in Rotterdam. Op deze manier heeft u nog genoeg energie over om een hele dag door het park te wandelen. U kunt vanaf Rotterdam Centraal namelijk kiezen om over te stappen op busvervoer of de wandelroute van ongeveer 12 minuten te nemen. Wanneer u kiest voor de bus dient u op buslijn 33 op te stappen in de richting van Rotterdam Airport.

Dagje DierentuinDagje weg KinderenDagje weg NederlandDiergaarde Blijdorp met KortingTrein Dierentuin