Trein naar de Belgische kust

Er vertrekken dagelijks ongeveer 16 treinen vanuit Nederland naar de Belgische kust. Het traject wordt verzorgd door Thalys en IC Brussel, waarbij u badplaatsen als Knokke-Heist (bij de grens van Nederland), Zeebrugge, Blankenberge, Wenduine, De Haan aan Zee en Oostende kunt bezoeken. Met een reistijd van slechts 3 uur en 24 minuten bent u op deze prachtige kustlijn voor u het weet. Vertrek in de ochtend en u licht tegen het middaguur al op het strand! Per IC Brussel reist u al vanaf € 29 naar de Belgische kust en per Thalys al vanaf € 35,80. Goedkoop met de trein naar de Belgische kust? Boek uw treintickets dan tijdelijk tot 7 dagen voor vertrek (tijdelijk verkrijgbaar voor IC Brussel).

Voordeel van treinreizen is dat u direct kunt instappen en niet vroegtijdig hoeft in te checken. Daarbij geniet u van comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en catering aan boord. Boekt u online? Dan betaalt u geen boekingskosten! De treinreis naar de Belgische kust verloopt via Brussel-Zuid (Midi), waarna u overstapt op de regionale trein naar uw eindbestemming.

Top 5 stranden in België

Met de trein naar het strand in België? Bekijk de top 5 van mooiste stranden en boek vandaag nog uw treinticket naar België!

  1. Knokke-Heist (bij de grens van Nederland)
  2. Zeebrugge
  3. Blankenberge
  4. Wenduine
  5. De Haan aan Zee