Trein naar De Bazaar (zwarte markt)

Wilt u goedkoop met de trein naar De Bazaar (zwarte markt) in Beverwijk? Bestel een goedkope NS dagretour of een treinuitje in de actieperiode bij de Spoordeelwinkel. Reis naar station Beverwijk, waarna u kunt overstappen op buslijn 76 richting De Bazaar (zwarte markt). Vanaf station Beverwijk kunt u ook 10 minuten lopen naar de zwarte markt. Profiteer van een treinkaartjes aanbieding. De voordelige trein dagretours mag u gebruik in treinen van alle vervoerders in Nederland (exclusief Thalys)

Na betaling ontvangt u een NS e-ticket die u uitgeprint of op uw mobiel dient mee te nemen als geldig NS Reisproduct. U bent verplicht om in- en uit te checken en dient de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces vast te leggen. De toegang voor De Bazaar in Beverwijk is gratis

Korting naar De Bazaar (zwarte markt)

Voordelig naar De Bazaar (zwarte markt) en een dag shoppen? Reis met korting naar De Bazaar (zwarte markt) in de actieperiode.

  • Prijs (2e klas): n.v.t.
  • Prijs (1e klas): n.v.t.

Wat is De Bazaar (zwarte markt)?

De Bazaar is een begrip en de grootste overdekte markt van Europa. Hier vindt u eigenlijk alles wat u kunt bedenken tegen de lage prijzen.

Tot wanneer is deze aanbieding voor De Bazaar geldig?

De uiterste reisdatum voor de komende trein aanbieding is nog niet bekend.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De NS dagretour Beverwijk + De Bazaar is geldig in 2e klas treinstellen en niet verkrijgbaar voor 1e klas treinreizen.

In welke treinen is de dagretour geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys.

Adres De Bazaar

Montageweg 35
1948 PH Beverwijk