Trein naar Carnaval

Wilt u komende week per trein naar Carnaval? Bij de Spoordeelwinkel bestelt u t/m 28 februari 2017 een NS Dagretour naar station Eindhoven of Den Bosch voor slechts € 19. Daarbij ontvangt u een gratis lunch bij Burger King. De lunch bij Burger King bestaat uit een Whopper, medium drankje en een medium friet voor 1 persoon. De actietickets zijn te koop en geldig t/m 28 februari, waarbij u bij de bestelling dient aan te geven of u een NS dagretour Eindhoven of NS dagretour Den Bosch wilt.

De NS dagretour is geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Tevens geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia en met toeslag geldig in de InterCity Direct & ICE International treinen.

Trein naar Carnaval in 2017

Reis vanaf elk station in Nederland tegen een voordelig tarief per trein naar Carnaval in Eindhoven en Den Bosch. Uiteraard kunt u ook profiteren van een dagkaart actie van ActievandeDag tickets of Hema treinkaartjes. Gaat u met een groep? Profiteer dan van groepskorting in de trein (NS Groepsretour).

Spoordeel actie

  • Kosten: € 19;
  • Verkoopperiode: t/m 28 februari 2017;
  • Reisperiode: t/m 28 februari 2017.

Deel deze pagina met vrienden, familie en collega’s!