Trein naar Burgers ZOO

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark dat ligt in een bosrijke omgeving ten noorden van de stad Arnhem. Bezoekers gaan op een avontuurlijke reis door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld. Op een totale oppervlakte van maar liefst 45 hectare is het dierenpark overzichtelijk ingedeeld in zeven thematische gebieden: Bush, Desert, Ocean, Mangrove, Safari, Rimba en Park.

Openbaar Vervoer naar Burgers Zoo

Buslijn 3 Burgers’ Zoo verbindt Centraal Station Arnhem rechtstreeks met het Arnhemse dierenpark. De bus stopt recht voor de hoofdingang van Burgers’ Zoo. Pas echter op dat niet Buslijn 3 Velp of Buslijn 3 Alteveer genomen worden, want die stoppen niet voor de deur.

Met de Trein naar Burgers Zoo

Reis met de trein naar Burgers Zoo voor een leuk dagje uit! Een goedkoop treinkaartje naar Burgers Zoo is al verkrijgbaar vanaf €10 per enkele reis. Kortingskaartjes als de NS dagkaart, dagretour en Enkele Reis bestelt u eenvoudig online. Na betaling ontvangt u de treinkaartjes naar Burgers Zoo binnen 60 minuten per e-mail. Vervolgens kunt u deze uitgeprint of gedownload meenemen op reis als geldig reisproduct. Ook goedkoop met de trein naar Burgers Zoo? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina.

Adres Burgers ZOO

Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

Website: www.burgerszoo.nl

Dagje DierentuinDagje weg KinderenTrein ArnhemTrein DierentuinTrein Kinderen