Trein naar Bobbejaanland

Wilt u een dagje naar Bobbejaanland? Dan doet u er verstandig aan om het juiste vervoersmiddel te kiezen. Met de trein naar Bobbejaanland is best te doen, maar het kan best prijzig zijn. Uiteraard begint uw dag direct ontspannen, hoeft u niet op de weg te letten en kunt u zich lekker laten gaan in het park. Om het één en ander duidelijk te maken hebben wij het reisadvies om het het Openbaar Vervoer naar Bobbejaanland te reizen even voor u onder elkaar gezet. Hierbij zijn er 2 opties.

Optie 1 – Internationale trein naar Bobbejaanland

Vanaf Amsterdam Centraal vertrekken zeker 9 treinen per dag in de richting van Antwerpen Centraal. Vervolgens hoeft u alleen nog maar met de stoptrein naar station Herentals, waarna u kunt overstappen op de parkbussen naar Bobbejaanland.

Optie 2 – Stoptrein en OV naar Bobbejaanland

  1. Reis per stoptrein naar station Roosendaal;
  2. Reis vervolgens van station Roosendaal naar Antwerpen Centraal;
  3. Neem de trein van Antwerpen Centraal naar Herentals;
  4. Stap over op buslijn 305 naar Bobbejaanland.

Openbaar Vervoer naar Bobbejaanland

Het park is goed bereikbaar met de trein en het Openbaar Vervoer. Daarbij is dit waarschijnlijk het beste en veiligste vervoersmiddel naar dit park, omdat u vaak gesloopt en duizelig bent na een bezoekje aan dit park. Wij adviseren altijd om eerst naar treinstation Herentals te reizen, waarna u kunt overstappen op buslijn 305. Deze brengt u vervolgens tot aan de parkeerplaats van Bobbejaanland, waar u een hele dag vol plezier kunt beleven.

Bekijk of er een treinkaartjes actie lopende is!

Trein BelgiëTrein BobbejaanlandTrein PretparkTreinkaartjes actieTreinuitje