Trein naar Avonturenpark Hellendoorn

Binnenkort met de trein naar Avonturenpark Hellendoorn? Dan raden wij u aan om deze pagina goed door te nemen. Wellicht dat u gebruik kunt maken van een NS dagkaart actie, NS kortingsactie of aanbieding, zodat u in ieder geval bespaart op de reiskosten. Hellendoorn is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en dit hebben we hieronder netjes voor u uitgewerkt.

Het park is opgericht in 1936, maar beschikte enkel over speeltuinen met glijbanen en schommels. In 1978 werd het omgedoopt in Avonturenpark Hellendoorn en is sindsdien een fenomeen in de omgeving met attracties als Casa Magnetica, de Zeeleeuwenshow en de Monorail. Wilt u dit park bezoeken? Maak er een treinuitje van een geniet van de dag!

Samen maken we treinuitjes betaalbaar. Steun Goedkoop-treinkaartje.nl en deel ons op Facebook!

Openbaar Vervoer naar Hellendoorn

Wanneer u met het Openbaar Vervoer naar Hellendoorn wilt, raden wij bezoekers van alle richtingen aan om eerst naar station Nijverdal te reizen. Vanuit dit treinstation kunt u vervolgens overstappen op buslijn 96. Avonturenpark Hellendoorn heeft een eigen bushalte en hier zal de bus u dan ook afzetten, waarna u een kleine 3 minuten zult moeten lopen naar de hoofdingang.

Dagje PretparkDagje weg KinderenDagje weg NederlandEfteling met KortingTrein Pretpark