Trein, Hotel en Ontbijt met korting in zomer 2020

Deze zomer toch nog even weg? Er zijn op dit moment in totaal 8 trein, hotel en ontbijt aanbiedingen met korting verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel. Hierbij is zowel de treinreis als de overnachting en het ontbijt inbegrepen.

NS Spoordeelwinkel in zomer 2020

Bij de trein en hotel actie van de NS Spoordeelwinkel in de zomer van 2020 ontvang je tevens een ontbijt. De arrangementen zijn exclusief toeristenbelasting, wat per bestemming kan verschillen. Per bestemming is het mogelijk om uit verschillende hotels te kiezen. Zo heb je keuze uit diverse hotels en kan je de leukste selecteren voor jouw stedentrip in Nederland!

Op dit moment zijn er 8 steden met verschillende hotels beschikbaar. Het gaat om:

 • Arnhem
 • Eindhoven
 • Breda
 • Amersfoort
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Groningen
 • Leeuwarden

Maastricht: 9 hotels


Opzoek naar een leuke stad in Nederland voor een stedentrip? Dan is Maastricht zeker het overwegen waard. Een historisch, karakteristiek en magisch stadscentrum met mooie panden, gezellige terrasjes en lange winkelstraten. Heb je de stad gezien? Ga dan zeker nog even wandelen in de omgeving van Maastricht. Kies bijvoorbeeld voor de NS Wandeling Maastricht.

Wanneer je de NS-actie naar Maastricht wilt boeken kan je kiezen uit 9 verschillende hotels, namelijk:

 1. Select hotel Apple Park
 2. Novotel Maastricht
 3. Easyhotel Maastrich City Centre
 4. Designhotel Maastricht
 5. NH Maastricht
 6. Apart Hotel Randwyck
 7. Amrath Grand Hotel de l’Empereur
 8. Kaboom Maastricht
 9. Townhouse Maastricht

Leeuwarden: 2 hotels

Een andere aanrader is natuurlijk Leeuwarden. De hoofdstad van Friesland gelegen in het noorden van Nederland. Hoewel het aantal inwoners in de omgeving minimaal is, heeft Leeuwarden een hip en modern karakter. Gezellige en hippe eettentjes langs de grachten, leuke bezienswaardigheden en voldoende winkelgelegenheid.

Het centrum gezien? Dan zijn er voldoende activiteiten in de buurt, zoals wandelen of kanoën in nationaal park de Alde Feanen. Meer weten? Kijk op: Tips en Activiteiten in Leeuwarden

Gebruik maken van de NS-actie naar Leeuwarden? Een hotelovernachting is ongeveer 69 euro per persoon, inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting. Dan kan je kiezen uit 2 hotels, namelijk:

 1. Oranje hotel Leeuwarden
 2. WestCord WTC Hotel Leeuwarden

 

Hotel actieTrein LeeuwardenTrein Maastricht