Top 5 uitstapjes met de trein

Heeft u weer eens zin om wat te doen? Bekijk dan onze top 5 van treinuitjes binnen Nederland en ontdek wat er allemaal te beleven valt. De onderstaande 5 treinuitjes zijn geselecteerd op populariteit en worden maandelijks door duizenden bezoekers bezocht.

Trein naar de Efteling

Een van de populairste bestemmingen is toch wel de Efteling. Dit park trekt jaarlijks tussen de 4 en 5 miljoen bezoekers en is al jaren de nummer 1 in Nederland. Het park beschikt over attracties voor jong en oud en houdt wekelijks de grootste watershow van Europa. De watershow (Aquanura) is vernieuwd en zal nog lang in uw herinneringen blijven bestaan. Daarnaast zijn attracties als de droomvlucht, de Python en het sprookjesbos natuurlijk niet weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Zin om het park te bezoeken? Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie of een eventuele actie!

Trein naar het strand

Ons land is gelegen aan de zee en hier moet u jaarlijks natuurlijk een keer zijn geweest. Even lekker uitwaaien op het strand en een drankje drinken aan de boulevard van Zandvoort of Scheveningen hoort er gewoon bij. Dagelijks rijden er tientallen treinen in de richting van de kust en in combinatie met een treinkaartjes actie is dit ideaal! Ook om even lekker te wandelen met uw vriend/vriendin/hond is dit de ideale bestemming!

Trein naar de dierentuin

Met uw vriend/vriendin/kind naar de dierentuin? Dagelijks bezoeken duizenden inwoners van Nederland verschillende dierentuinen in het land met de trein! Denk hierbij aan diergaarde Blijdorp, dierenpark Emmen, Artis of dierentuin Amersfoort. Natuurlijk is het ook een geweldige ervaring om tussen de dieren in te staan. Wanneer u met de trein naar Safaripark Beekse Bergen reist kunt u met een bus door het park rijden en ziet u de dieren van dichtbij en in hun natuurlijke leefomgeving. Later kunt u net als in een dierentuin nog door het park lopen, maar de safaritocht is een herinnering die u en uw vriend/vriendin/(klein)kind nog lang bij zult blijven.

Trein naar een pretpark

Een pretpark bezoeken met de trein? Ook in 2015 zijn de pretparken weer open en is het seizoen weer van start gegaan! Denk aan parken als Walibi, Hellendoorn, de Efteling, Duinrell en Slagharen. Het is zo’n pretpark met de trein te bezoeken, zodat u ontspannen aan uw reis begint en niet achter het stuur hoeft te kruipen als u geen energie meer heeft en wilt uitrusten. Wij raden daarom aan om gebruik te maken van het Openbaar Vervoer en daarvoor hebben wij reisadvies op onze website opgenomen. Bekijk de onderstaande pagina’s!

Mini-stedentrip met de trein!

Wilt u er gewoon even tussenuit? Dan hebben wij de ideale actie voor u geselecteerd! Vanaf € 89,- boekt u een 2-persoons hotelovernachting + treinreis en kunt u kiezen uit ruim 100 bestemmingen binnen Nederland. Ook voor stedentrips naar België hebben we een aanbieding geselecteerd. Wilt u even ontspannen met uw vriend/vriendin? Dan is dit de ideale actie, want naast de 2-persoons hotelkamer en heen- en terugreis is ook uw ontbijt en reserveringskosten inclusief! Profiteer direct en kijk op één van de onderstaande pagina’s!

Goedkoop treinkaartjetrein actieTrein stedentripsTreinkaartjes actieTreinuitje