Categorieën: NS Korting Actie

Top 5 treinuitjes in 2018

Wilt u eropuit, maar heeft u even geen inspiratie? Bekijk onze top 5 van treinuitjes in 2018 en ontdek wat u allemaal kunt beleven binnen Nederland! Zo hebben wij een groot aantal pretparken, dierentuinen en activiteiten opgenomen die eenvoudig met de trein en het Openbaar Vervoer te bereiken zijn. Bekijk de onderstaande Must-See bezienswaardigheden en activiteiten in Nederland! Wellicht dat er iets leuks tussen staat voor u en vaak kunt u direct tickets bestellen via onze website, waardoor u zo langs de wachtrij bij de ingang kunt lopen.

1.) Tikibad in Duinrell

Duinrell is al jaren een groot succes voor jong en oud. Het Tikibad is een tropisch zwembad met 11 ongekend leuke glijbanen. Dit zwembad zorgt gegarandeerd voor een fantastische dag voor jong en oud! Wilt u alvast tickets bestellen, zodat u niet in de rij hoeft te staan bij de ingang? Dat kan via de onderstaande knop!

2.) Rijksmuseum in Amsterdam

Het Rijksmuseum is sinds april 2013 vernieuwd en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Mensen van over de hele wereld komen naar Nederland om de kunstwerken in dit prachtige gebouw te zien, dus u als inwoner van Nederland moet dit toch een keer gezien hebben? Werken van bekende kunstenaars als Rembrand, van Dijck, Frans Hals, Johannes Vermeer en Karel Appel hangen in dit fascinerende museum. Niet in de rij staan? Bestel alvast tickets via de onderstaande knop! Zeker de moeite waard!

3.) Ouwehands dierenpark in Rhenen

Een dagje naar de dierentuin? Ouwehands Dierenpark Rhenen is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer en de trein. Daarbij zijn er regelmatig treinkaartjes acties voor dit fantastische dierenpark. Wilt u lange wachtrijen vermijden? Bestel dan alvast entreetickets via onze website, zodat u in één keer naar binnen kunt.

4.) Rondvaart door Amsterdam

De eeuwenoude grachtengordel van Amsterdam is een begrip en iets wat u zeker een keer gezien moet hebben. Een rondvaart door Amsterdam wordt dagelijks door duizenden mensen gemaakt en u als inwoner van Nederland mag dit zeker niet missen. Om niet in de rij te hoeven staan en verzekerd te zijn van een zitplaats raden wij u aan om alvast een ticket te boeken via onze website. Voor slechts € 14,- zit u een uur in een rondvaartboot door Amsterdam en passeert u beroemde bezienswaardigheden als het Anne Frank Huis, de Magere Brug, Westerkerk en nog veel meer.

5.) Walibi Holland/Efteling

Opzoek naar een dag vol avontuur en spanning? Breng dan een bezoekje aan de Efteling of Walibi Holland. Beide parken trekken jaarlijks duizenden bezoekers en zijn een gegarandeerd succes!

Delen
Aangemaakt door
Goedkoop-treinkaartje.nl

Laaste nieuws

Goedkope NS Dagretour en Smullers

Trek er deze zomer een dagje op uit met de goedkope NS Dagretour van de NS Spoordeelwinkel. Daarnaast ontvangt u…

7 dagen geleden

NS Zomertoer 2019

Komende zomer een dagje op stap met de trein? Reis voordelig op een traject naar keuze met de NS Zomertoer…

7 dagen geleden

Goedkope treinkaartjes in juli 2019

Trek er samen een op uit en reis goedkoop met de trein! In juli 2019 zijn er weer goedkope treinkaartjes…

1 week geleden

Treinongeluk tussen Leeuwarden en Sneek

Een trein is maandagochtend verongelukt op het traject tussen Leeuwarden en Sneek. Het ongeluk met een voertuig gebeurde ter hoogte…

1 week geleden

Defecte trein tussen Den Bosch en Tilburg

Zondagavond was er drie kwartier geen treinverkeer mogelijk tussen Den Bosch en Tilburg door een defecte trein op het spoor.…

1 week geleden

Machinist verlaat trein met pantserwagens

Een machinist van de Franse Spoorwegen (SNCF) heeft afgelopen week zijn trein laten staan op het station van Libourne, nabij…

1 week geleden