TheTrainLine: Goedkope treinkaartjes naar Londen

Heb je Londen altijd al een keer willen bezoeken? Internationaal treinreizen is duurzaam, comfortabel en voordelig. Goedkope treinkaartjes naar Londen St. Pancras koop je vanaf 59 euro voor de heenreis vanaf Amsterdam. Voor de terugreis zijn kaartjes goedkoper verkrijgbaar vanaf 40 euro.

De treinreis verloopt per Eurostar. Elke dag vertrekken er 5 tot 6 treinen van Eurostar vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar Londen. Met een totale reistijd van 4.39 uur reis je met een directe verbinding naar Groot Brittannië. De route verloopt via Brussel-Zuid in één keer via de kanaaltunnel naar het station van Londen.

Trein naar Londen St Pancras

Reis met de trein naar Londen St Pancras. Naast de drie directe verbindingen is het ook mogelijk om per Thalys naar Brussel-Zuid te reizen, waarna je overstapt op een Eurostar naar Londen. Aan boord van de hogesnelheidstrein ben je van alle gemakken voorzien. Zo zijn de internationale treinen voorzien van een bistrorijtuig, stopcontacten en ruime zitplaatsen. Kom je er even niet uit of heb je een vraag? Geen probleem, want er is altijd voldoende personeel aanwezig.

Tevens is er altijd voldoende bagageruimte aan boord van de Eurostar en/of Thalys. Zo mag je twee grote stukken bagage en één stuk handbagage meenemen op reis. Deze kan je vervolgens in de daarvoor bestemde bagagerekken plaatsen. De handbagage mag je aan de zitplaats houden, zonder dat het gangpad hierdoor wordt geblokkeerd.

Prijs van treinkaartjes naar Londen

De prijs van treinkaartjes naar Londen is afhankelijk van de reisklasse, het traject, het boekingsmoment en de flexibiliteit. Grootste factor voor de prijsbepaling is het moment van boeken en de beschikbaarheid van kaartjes. Zo is er slechts een beperkt aantal treinkaartjes naar Londen beschikbaar en raken deze op naar mate de gewenste reisdatum dichterbij komt.

Tarieven Eurostar

Er zijn drie flexibiliteitstarieven voor de Eurostar, waaraan mogelijkheden tot wijzigen of annuleren zijn gekoppeld. Zo is er het Standard, Standard Premier en Business Premier tarief. Kaartjes met het Standard tarief zijn te wijzigen tegen omboekingskosten.

Wanneer je reist met tickets met Standard Premier tarief krijg je een lichte maaltijd en drankje aan de zitplaats en ruimere zitplaatsen. Wijzigen van kaartjes kan enkel met omboekingskosten.

Tickets met Business Premier tarief zijn gratis om te boeken. Daarnaast hebben de zitplaatsen veel beenruimte en ontvang je een gratis overheerlijke maaltijd aangepast aan het tijdstip van de dag. De maaltijd is samengesteld door sterren-chef Raymond Blanc.

Tarieven Amsterdam – Londen

KlassePrijs enkele reis (vanaf-tot)
Standard€ 59 – € 270
Standard Premier€ 130 – € 343
Business Premier€ 299 – € 387

Tarieven Londen – Amsterdam

KlassePrijs enkele reis (vanaf-tot)
Standard€ 40 – € 205,50
Standard Premier€ 90,50 – € 228,50
Business Premier€ 299 – € 387

Veelgestelde Vragen

Wat kost een treinkaartje naar Londen?

Treinkaartjes naar Londen koop je met vroegboekkorting tegen een tarief van 59 euro voor de heenreis en 40 euro voor de terugreis.

Wat is de reistijd van Amsterdam naar Londen?

Met een reistijd van 4.39 uur reis je van Amsterdam naar Londen. Op de terugreis is de reis korter, doordat er geen douane controle plaatsvind.

Met welke trein reis je naar Londen?

Je reist met de Eurostar naar Londen. Er is geen andere trein die dit traject verzorgd.

Hoeveel treinen vertrekken er naar Londen?

Dagelijks vertrekken er drie directe treinen van Eurostar. Ook is het mogelijk om per Thalys naar Brussel-Zuid te reizen en van daaruit naar Londen. Dit is dagelijks vaker mogelijk.

Wat zijn de opstapstations?

Vanuit Nederland vertrekt er een directe trein naar Londen vanaf station Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal.

Trein Engelandtrein Londen