Thalys actie in november 2019

Onderneem deze kerst iets leuk en bezoek Parijs met een Thalys actie! Deze wereldstad blijft mooi voor zowel de doorgewinterde Francofiel als de nuchtere Nederlander. In het centrum van Parijs tref je alles wat je van een leuke stedentrip zou willen. Zeker met kerst in Parijs kleurt de stad helemaal op en is de Eiffeltoren in zijn geheel verlicht. Misschien we de mooiste tijd van het jaar voor Parijs!

Met de Thalys actie boek je treintickets naar Parijs al voor €35 (2e klas) en €72 (1e klas). Houdt er rekening mee dat er slechts een beperkt aantal kortingskaartjes beschikbaar is. Later zal de prijs van een treinkaartje naar Parijs stijgen naar € 55 tot €135.

Thalys actie naar Parijs

Opzoek naar een Thalys actie? Kaartjes naar Parijs zijn met vroegboekkorting verkrijgbaar tot 4 maanden voor vertrek, waarna de prijzen volgens het bovenstaande schema stijgen. Met de Thalys reis je in 3 uur en 18 minuten van Amsterdam naar Parijs (Gare du Nord). Vanaf Rotterdam is het zelfs maar 2 uur en 37 minuten.

Kerst in Parijs

De kerststalletjes zijn allang niet alleen maar in Duitsland te vinden. Ook in Parijs vind je verschillende kerstmarkten terug. De leukste vind je bij de Montmartre, bij La Defense en Saint Lazarus. In totaal zijn er tien tot elf kerstmarkten in Parijs te vinden. Daarnaast zijn de winkelstraten, warenhuizen en bezienswaardigheden extra verlicht, waarmee kerst in Parijs extra kleur geeft aan de stedentrip.

 

Thalys FrankrijkThalys kortingthalys parijsTrein Frankrijktrein Parijs