Stedentrip in de kerstvakantie

Wilt u komende kerstvakantie een stedentrip maken naar een populaire stad in Europa? Ga dan met de trein en profiteer van vroegboekkorting! Wanneer u ongeveer 82 tot 90 dagen van tevoren boekt, profiteert u van de laagste prijs. Kies uit bestemmingen als Antwerpen, Brussel, Düsseldorf of Keulen en beleef de leukste kerst ooit! In de gehele herfst en winterperiode worden deze steden omgetoverd in kerstmarkten en kunt u genieten van de lekkerste versnaperingen.

Een kerstmarkt in Duitsland bezoeken of een hotel + kerstmarkt in één boeken? Lees meer op onze website alles over de mogelijkheden en boek uw treinreis + overnachting direct! Een hotel hoeft helemaal niet zo duur te zijn en het is gewoon geweldig om in een stad met kerstmarkten te overnachten. Op deze manier kunt u genieten van de lekkere hapjes en glühwein en hoeft u daarna niet meer naar huis te rijden.

Jaarlijks trekken de kerstmarkten in Duitsland miljoenen bezoekers!

Voordelen van een stedentrip met de trein

Wanneer u een stad bezoekt met de trein hoeft u geen beperkingen en kunt u zich lekker laten gaan. Daarbij is het zelfs mogelijk om een hotel bij te boeken en heeft u zelfs helemaal geen omkijken meer. Met de trein een stedentrip boeken heeft als voordelen:

  • Geen extra benzinekosten
  • Geen parkeerkosten
  • Geen fileproblemen
  • Geen parkeerproblemen
  • U hoeft zich niet in te houden met de Glühwein

Een treinreis boeken? Kijk op onze website voor bestemmingen als:

{mymaplocation id=6,3,4,5,7,8,9,2 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

 

kerstmarktstedentriptrein