SocialDeal Treinkaartjes

Het zal je niet zijn ontgaan, maar door verschillende aanbieders worden goedkope treinkaartjes aangeboden. Zo ook door actie en aanbiedingen platform SocialDeal. Op de website worden sinds kort naast hotels, uitjes en dinervouchers ook treinkaartjes met korting aangeboden. Bij de treinkaartjes van SocialDeal worden enkele reis tickets en NS dagkaarten aangeboden tegen gereduceerd tarief.

Treinkaartjes SocialDeal

Altijd handig zijn de enkele reis treinkaartjes. Ook bij SocialDeal worden deze met korting aangeboden. Voor €12,50 een 2e klas en voor €16,50 een 1e klas enkele reis. Uitstekend te gebruiken voor een nachtelijk evenement, een stedentrip binnen Nederland of wanneer je gewoon een enkele reis nodig hebt.

  • Voordeelurenticket enkele reis 2e klas €12,50
  • Voordeelurenticket enkele reis 1e klas €16,50

NS Dagkaart SocialDeal

Naast de NS-treinkaartjes worden er ook NS dagkaarten met korting aangeboden bij SocialDeal. 2e klas voor €19,50 en 1e klas voor € 26,50. Hoe dit werkt lees je hieronder!

  • Daluren-dagticket 2e klas €19,50
  • Daluren-dagticket 1e klas €26,50

Hoe werkt het?

SocialDeal treedt op als verkopende partij, maar het uiteindelijke product verzilver je bij NS. Zo ontvang je na aankoop een unieke code. Deze code kan je online activeren bij NS, waarna het reisproduct wordt verstuurd. Dit gebeurd per e-mail.

Pas bij het activeren hoef je de gegevens van het traject, de reisdatum en de reiziger in te vullen.

SocialDeal kaartjes op e-ticket

Wanneer je de code online hebt geactiveerd ontvang je een e-ticket. Met het e-ticket kun je direct op reis. In- en uitchecken kan bij de OV-poortjes door de vierkante QR-code voor de barcodelezer te houden. In- en uitchecken is ook verplicht voor kortingskaartjes.

Trein actiesTrein SocialDeal