PostNL Bagageservice naar Schiphol

Op vakantie en met de trein naar Schiphol? Laat uw bagage ophalen door PostNL, want sinds deze zomervakantie bieden zij de PostNL Bagageservice aan. Voor € 12,50 (€ 7,50 voor elke koffer extra) wordt uw koffer thuis opgehaald en naar Schiphol gebracht. U kunt bij aankomst op het vliegveld uw koffer ophalen bij Schiphol Plaza, waarna u naar de juiste incheckbalie kunt lopen om in te checken.

Ruim 38% van de luchtreizigers op Schiphol maakt gebruik van de trein. Een logische keuze voor veel reizigers, omdat de bereikbaarheid per trein naar Schiphol ideaal is. Daarbij is er geen stress rondom file- of parkeerproblemen en wordt er bespaart op parkeer- en brandstofkosten.

PostNL Bagageservice naar Schiphol

Direct een afspraak maken? De koffers worden bij u thuis opgehaald en op Schiphol afgezet. U ontvangt een persoonlijk bericht per SMS, wanneer uw bagage is afgeleverd. Zo hoeft u geen bagage te sjouwen en begint uw vakantie zonder problemen. Maak gebruik van de onderstaande link en ontvang deze zomervakantie € 5,- korting op de PostNL Bagageservice.

Goedkoop naar Schiphol

Vanaf 24 juli 2017 bestelt u 2 goedkope treinkaartjes (enkele reis) voor € 20,50, waarmee uw heen en terugreis is geregeld. De tickets zijn geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in de reisperiode van 24 juli t/m 31 oktober 2017. Houdt er rekening mee dat u vouchercodes ontvangt die u maximaal 60 dagen voor vertrek kunt verzilveren.

Bekijk actie

  • Verkrijgbaar: Vanaf 24 juli 2017
  • Verzilveren: t/m 31 oktober 2017
  • Geldig: t/m 31 oktober 2017
  • Prijs: € 20,50
  • 2 enkele reis treinkaartjes

Sjouwen met koffers is verleden tijd met de PostNL Bagageservice.