Op vakantie met de trein in 2015?

Heb jij al een zomervakantie geboekt? Je kunt natuurlijk ook op vakantie met de trein in 2015 en onderweg genieten van de omgeving en comfortabele stoelen. Bestemmingen als Zuid-Frankrijk, Engeland, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland zijn gemakkelijk te bereiken met de trein en betaalbaar wanneer je geniet van vroegboekkorting of een treinkaartjes actie. Wanneer je ongeveer 2 maanden van tevoren boekt zijn er meestal nog wel een aantal treintickets voor het laagste tarief verkrijgbaar. Op deze manier bespaar je een hoop op kosten als brandstof en parkeren en mijd je stressfactoren als file’s, het zoeken van een parkeerplek en het volgen van de juiste route.

In de trein begint je vakantie direct goed!

Zomervakantie met de trein in 2015

De vakantie periode komt er weer aan en de treintickets voor de zomervakantie in 2015 moeten nog geboekt worden. Dan raden wij je aan om dit zo snel mogelijk te doen, zodat je profiteert van vroegboekkorting en de laagste prijs! Zo boek je bijvoorbeeld al en ticket met de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk voor slechts € 49! Ook bestemmingen in Zwisterland, Oostenrijk, België, Duitsland en Spanje zijn voor een betaalbaar tarief bereikbaar. Raadpleeg hiervoor ons formulier in de rechterkolom!

Hotel zoeken

Naast betaalbare treintickets worden ook de goedkoopste hotels via onze website aangeboden. Door een samenwerking met Trivago is het mogelijk om hotels van ruim 200 websites te vergelijken, waardoor je altijd het beste hotel voor de laagste prijs vindt! Vergelijk direct even via de knop in de rechterkolom!

Thalys kortingTrein DuitslandTrein FrankrijkTrein Zuid FrankrijkTreinvakantiezon thalys