NS Zomerdeal: NS Dagretour met korting (Zomeractie)

Het heeft weer even op zich laten wachten, maar acties lijken weer langzaam terug te keren. Bij NS bestel je tijdelijk de NS zomerdeal, waarbij je een NS dagretour met korting kan bestellen. Het betreft een zomeractie met stapelkorting, waardoor je meer korting ontvangt bij aankoop van 2 of 3 reisproducten.

Meer: goedkope treinkaartjes

Ook een NS dagretour met korting kopen bij NS? De NS zomerdeal bestel je enkel bij NS vanaf 20 euro 2e klas en 25 euro 1e klas, bij aankoop van 3 of meer treinkaartjes. In het vervolg op de hoogte worden gebracht van goedkope treinkaartjes? Volg ons dan via sociale media of schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief. Wij informeren maandelijks onze leden m.b.t. de laatste trein acties per e-mail, voor zowel het binnenlands- als buitenlands treinverkeer.

NS dagretour met korting als zomeractie!

Er nog even tussenuit deze zomer? De goedkope treinkaartjes van NS zijn geldig tot en met 31 augustus en te gebruiken in de daluren en het weekend. Hoewel treinen weer volgens de normale dienstregeling rijden, gelden er nog altijd Coronamaatregelen in het Openbaar Vervoer.

Bestellen? Kijk op deze pagina

  • Prijs vanaf 20 euro
  • Reisproduct is een NS dagretour daluren
  • Geldig tot en met 31 augustus 2020

Stapelkorting op NS dagretours

Product2e klas1e klas
Dagretour Dal (1 ticket)€ 25€ 33
Dagretour Dal (2 tickets)€ 45€ 60
Dagretour Dal (3 tickets)€ 60€ 75

Registreer reis

Vanwege de periode vraagt NS enig begrip. Hiervoor wilt NS inzicht krijgen in de verwachte drukte om een zo goed mogelijke spreiding te realiseren en een veilige reis te garanderen. Registreer daarom jouw reis online en maak gebruik van de actuele drukte-indicator.