NS Spoordeelwinkel: Dagretour en Lunch bij Bakker Bart €19

De NS Spoordeelwinkel verkoopt weer een combideal NS dagretour en lunch bij Bakker Bart. Hierbij ontvangt u een e-ticket NS Dagretour en een voucher Bakker Bart. Het voucher levert u bij een vestiging in voor een sap (250 ML) en een broodje (keuze uit 6 broodjes en 30 soorten beleg).

NS Dagretour

Koop een NS dagretour met korting voor €19 bij de NS Spoordeelwinkel. Reis retour op een traject naar keuze met als uiterste reisdatum 31 december 2019. Na betaling wordt een couponcode per e-mail toegestuurd.

Lees meer: Goedkoop-treinkaartje.nl/BakkerBart

Verzilveren kan eenvoudig online, waarbij u de persoonsgegevens, reisdatum en het gewenste traject opgeeft. U kunt het kaartje vervolgens gebruiken op de gekozen reisdag. Op reisdagen van maandag t/m vrijdag zijn de kortingskaartjes geldig vanaf 09:00 uur. In het weekend zijn de tickets de hele dag geldig.

Lunch Bakker Bart

De voucher Bakker Bart is bij de kassa van een Bakker Bart vestiging af te geven en enkel geldig op de gekozen reisdag in combinatie met het e-ticket NS dagretour.

Met de voucher kunt u kiezen uit 6 verschillende broodjes en uit 30 soorten beleg. Daarnaast ontvangt u een verse sap (250 ml).

Overige acties

Naast de voordelige NS dagretour zijn er tevens goedkope treinkaartjes enkele reis en NS dagkaarten (1e en 2e klas) te koop.

Dagje weg met TreinDagje weg NederlandGoedkope TreinkaartjesNS DagretourTrein Dagje WegTreinkaartjes Bakker Bart