NS Seizoensretour in oktober 2017

In oktober 2017 is de NS Seizoensretour weer verkrijgbaar voor € 33! Hiermee bestelt u 3x een NS Weekenddagretour voor één zaterdag of zondag in 3 verschillende reisperiodes. Zo reist u de komende 3 seizoenen goedkoop met de trein en kunt u een dagje shoppen, een leuke stad bezoeken of op bezoek bij familie/vrienden. De weekenddagretours van de NS Seizoensretour zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Verkrijgbaar voor € 33 (2e klas) en € 42 (1e klas).

Bekijk actie

De dagretours zijn geldig op één zaterdag of zondag van een reisperiode. U dient de 3 verschillende dagretours elk in één van de reisperiodes te gebruiken. Uw reisgegevens hoeven niet bij het bestelproces te worden opgegeven, maar kunnen tot één dag van tevoren online worden doorgeven. Hoe dit werkt? Na bestelling ontvangt u een bevestiging, 3 vouchercodes en een uitleg over het verzilveringsproces.

NS Seizoensretour actie (oktober 2017)

De komende 3 seizoenen goedkoop met de trein? Ga een dagje ontspannen, shoppen of er gewoon even tussenuit met de NS Seizoensretour. Koop hem 2x en reis samen met korting in de trein.

Bekijk actie

  • Prijs (2e klas): € 33
  • Prijs (1e klas): € 42
  • Verkoop: t/m 31 december 2017
  • Reizen:
    1. Weekenddagen in oktober, november en december 2017
    2. Weekenddagen in januari en februari 2018
    3. Weekenddagen in maart en april 2018