Categorieën: NS Korting Actie

NS Retour

Er even tussenuit, een dagje winkelen of op bezoek bij familie/vrienden? Met een NS Retour is uw heen en terugreis geregeld! NS Retourtickets zijn vaak met korting verkrijgbaar via onze website. Zo kunt u al voor € 19 op één dag retour met de trein en ontvangt u vaak een gratis lunch kado. Bekijk direct de lopende kortingsacties en ontdek of er een goedkope NS retour verkrijgbaar is.

NS Retour actie (November 2017)

Een retourreis met korting kopen? Bestel deze NS Retour actie in november 2017! Tijdelijk bestelt u voor € 19 een NS Retour + lunch bij Bakker Bart. Ook wanneer u geen gebruik maakt van de lunch bent u vaak voordeliger uit. De actietickets zijn op één dag geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in de reisperiode t/m 07 januari 2018. Naast treinen van NS is de Retour actie ook te gebruiken in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

  • Kosten: € 19
  • Verkoopperiode: t/m 07 januari 2018
  • Reisperiode: t/m 07 januari 2018

U hoeft de reisdatum niet direct vast te leggen, maar kunt deze ook op een later tijdstip registreren. De e-tickets worden toegestuurd, zodra u de reisdatum heeft vastgelegd.

Wat is een NS Retour?

Met een NS Retour of Trein Retour kunt u op één dag heen en weer met de trein op een vooraf bepaald traject. Bij NS Retour acties mag u de begin en eindbestemming (vaak) zelf bepalen, waarbij u het traject voor vertrek dient vast te leggen. Dit gebeurd vaak in het verzilverproces, waarna u NS e-tickets per e-mail ontvangt. Het NS e-ticket waarop de NS Retour is geladen dient vervolgens te worden meegenomen op reis als geldig vervoersbewijs (NS Reisproduct).

Verschil tussen Retour en een Dagkaart

Het verschil tussen een trein Retour en een dagkaart is de beperking die wordt gesteld aan een NS Retour. Met een NS dagkaart mag u een hele dag onbeperkt reizen en gebruik maken van verschillende trajecten, terwijl een Trein Retour gebonden is aan een vastgesteld traject.

Heeft u vragen? Stel deze gerust via ons contactformulier!

Geen NS Retour ontvangen

Heeft u een NS Retour bestelt en niet ontvangen? Neem dan contact op met de aanbieder van de treinkaartjes. Vaak is dit de NS of de Spoordeelwinkel, maar ook zijn de Retourtikets regelmatig in de aanbieding bij winkels als Albert Heijn (AH), Blokker, Kruidvat, Hema, Etos, VakantieVeilingen en ActieVanDeDag.

Delen
Aangemaakt door
Goedkoop-treinkaartje.nl

Laaste nieuws

Goedkope NS Dagretour en Smullers

Trek er deze zomer een dagje op uit met de goedkope NS Dagretour van de NS Spoordeelwinkel. Daarnaast ontvangt u…

7 dagen geleden

NS Zomertoer 2019

Komende zomer een dagje op stap met de trein? Reis voordelig op een traject naar keuze met de NS Zomertoer…

7 dagen geleden

Goedkope treinkaartjes in juli 2019

Trek er samen een op uit en reis goedkoop met de trein! In juli 2019 zijn er weer goedkope treinkaartjes…

1 week geleden

Treinongeluk tussen Leeuwarden en Sneek

Een trein is maandagochtend verongelukt op het traject tussen Leeuwarden en Sneek. Het ongeluk met een voertuig gebeurde ter hoogte…

1 week geleden

Defecte trein tussen Den Bosch en Tilburg

Zondagavond was er drie kwartier geen treinverkeer mogelijk tussen Den Bosch en Tilburg door een defecte trein op het spoor.…

1 week geleden

Machinist verlaat trein met pantserwagens

Een machinist van de Franse Spoorwegen (SNCF) heeft afgelopen week zijn trein laten staan op het station van Libourne, nabij…

1 week geleden