Kruidvat Treinkaartjes

De Kruidvat treinkaartjes zijn vanaf maandag 24 juni weer verkrijgbaar bij Kruidvat. De NS Dagkaart van Kruidvat is geldig in de daluren en het weekend. Hiermee reis je een hele dag kris kras door Nederland met als uiterste reisdatum 18 augustus 2019. Bij aankoop van één dagkaart betaalt u € 16,50, twee voor € 15,50 en 3 of meer voor slechts € 14,50 per stuk. Verkrijgbaar via de webshop of een vestiging bij u in de buurt!

Onbeperkt in de daluren

De goedkope treinkaartjes van Kruidvat zijn te gebruiken in de daluren of op een zaterdag of zondag. Reis een dag lang onbeperkt met de trein door Nederland zonder trajectrestricties. De Daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00. Op zaterdag en zondag zijn de treinkaartjes van Kruidvat de hele dag geldig. Het reisproduct is geladen op een NS e-ticket die u online kunt verzilveren voor de gewenste reisdag, waarna u deze uitgeprint kunt meenemen en in- en uitcheckt met de unieke QR-code op uw ticket.

Kruidvat Treinkaartjes (juli 2019)

Reis goedkoop met de trein en koop bij Kruidvat treinkaartjes vanaf maandag 24 juni. Een dagkaart is te bestellen voor € 16,50, twee voor € 15,50 per stuk en drie of meer voor € 14,50 per stuk. De Kruidvat treinkaartjes zijn geldig in de daluren en het weekend met als uiterste reisdatum 18 augustus 2019. Met een dagkaart heeft u geen traject beperkingen en reist u kris kras en onbeperkt door Nederland.

 • Prijs 3 of meer: € 14,50 p/s
 • Prijs 2: € 15,50 p/s
 • Prijs 1: € 16,50
 • Verkoop: t/m 07 juli 2019
 • Reisperiode: t/m 18 augustus 2019
 • Reisproduct: NS Dalurenkaart
 • Te koop bij: Kruidvat (webshop)
 • Geldigheid: Maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00. Op zaterdag en zondag zijn de treinkaartjes van Kruidvat de hele dag geldig.

Wat is de Kruidvat dagkaart actie?

De Kruidvat treinkaartjes zijn online en in de winkel verkrijgbaar. Met de Kruidvat dagkaart reist u een hele dag onbeperkt en goedkoop met de trein in de daluren of het weekend. Met deze goedkope treinkaartjes wordt een treinuitje wel heel aantrekkelijk. Ga bijvoorbeeld eens naar de dierentuin, een pretpark, familie of lekker uitwaaien op het strand. De Kruidvat treinkaartjes zijn geldig treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Handig om te weten

 • Trein dagkaart van Kruidvat is geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.
 • Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia
 • Niet geldig in treinen van Eurostar of Thalys.
 • Wanneer u voor € 50 of meer besteld in de webshop betaalt u geen verzendkosten
 • Voor 20:00 uur besteld, is volgende dag in huis
 • Verkrijgbaar via de webshop van Kruidvat
 • OP=OP.

Kruidvat dagkaart

Wij raden u aan z.s.m. een Kruidvat dagkaart te kopen, want de actie raakt vaak binnen enkele verkoopdagen uitverkocht. Wilt u in het vervolg op de hoogte worden gehouden? Like ons dan op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Zowel de binnenlandse als de buitenlandse treinkaartjes acties worden direct op onze website geplaatst. Voor de laatste NS Kruidvat actie kunt u altijd terecht op Goedkoop treinkaartje. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de treinkaartjes actie van de Kruidvat en andere aanbieders van trein acties.

Verzilveren Kruidvat treinkaartjes

Heeft u de kaartjes gekocht of plan deze te bestellen? U dient de kaartjes na aankoop online te verzilver met uw unieke activatiecode via het onderstaande stappenplan.

 1. Ga naar: NS.nl/Kruidvat.
 2. Klik op ‘code activeren’ om de unieke code te activeren
 3. Voer de unieke code in die u terugvindt op de kassabon of in uw bevestigingsmail van Kruidvat
 4. Voer de reis- en persoonlijke gegevens in
 5. U ontvangt de Dag Daluren kaart per e-mail via de afzender NS Reizigers
 6. Print uw Dag Daluren kaart uit en neem mee op reis

Wanneer weer een Kruidvat dagkaart actie?

Wij kunnen niet op voorhand garanderen, wanneer er weer treinkaartjes bij Kruidvat worden verkocht. Toch kunnen wij aan de hand van gegevens uit voorgaande jaren opmaken dat het gebruikelijk is dat er in de maanden maart, juni en september een Kruidvat dagkaart actie wordt georganiseerd.

Verlopen Trein acties bij Kruidvat

 • Juli 2019
 • Februari 2019
 • September 2018
 • Juni 2018

Er even een dagje tussenuit? Koop goedkope treinkaartjes!

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen m.b.t. de trein dagretour van Kruidvat.

Geldig in de spits?

Het Kruidvat treinkaartje is enkel geldig in de daluren, waarbij er naar de werkelijke tijden wordt gekeken en niet naar de inchecktijd.

Wegwerp OV Chipkaart of NS e-ticket?

Na bestelling ontvangt u bij deze treinkaartjes actie van Kruidvat een unieke vouchercode die u online kunt verzilveren voor een NS Dal Dagkaart. U ontvangt dus geen wegwerp OV Chipkaart via de post.

Retourneren/Terugruilen/Geld terug

Het is niet mogelijk om de trein dagkaart van Kruidvat te retourneren. In de voorwaarden van deze treinkaartjes actie staat dat omruilen of geld terug niet mogelijk is.

Wanneer zijn er weer treinkaartjes van Kruidvat verkrijgbaar?

T/m 07 juli 2019 bestelt u treinkaartjes van Kruidvat online. Heeft u deze aanbieding gemist? Controleer hier de laatste aanbiedingen en ontdek de lopende treinkaart acties in 2019.

Wat te doen als u de treinkaartjes van Kruidvat niet heeft ontvangen?

Heeft u wel betaalt, maar geen Kruidvat treinkaartjes ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van Kruidvat, zodat zij u de dagretour alsnog kunnen toesturen.

Kan u in- en uitchecken met een trein dagkaart van Kruidvat?

U bent zelfs verplicht om in- en uit te checken met de trein dagkaart van Kruidvat. Wanneer dit niet lukt, dient u een medewerker van de spoorwegen te vragen u te helpen.

Vanaf welke leeftijd is de Kruidvat dagkaart geldig?

De Kruidvat dagkaart is geldig voor kinderen vanaf 12 jaar. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis met de trein en kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen gebruik maken van het goedkope vervoersbewijs; de Railrunner.

Vanaf hoe laat is de treinkaartjes actie van Kruidvat geldig?

De treinkaartjes actie van Kruidvat is vanaf de eerste trein op uw reisdag tot de laatste (uiterlijk 04:00 uur) geldig.

Tot wanneer kan ik de goedkope treinkaartjes van Kruidvat gebruiken?

De goedkope treinkaartjes van Kruidvat kunt u gebruiken in de daluren in de reisperiode.

Waar kan ik de goedkope treinkaartjes van Kruidvat kopen?

Deze aanbieding van Kruidvat is enkel online verkrijgbaar.

Klantenservice Kruidvat

Heeft u een vraag, opmerking of klacht m.b.t. de Kruidvat treinkaartjes of dagkaart actie? Neem dan contact op met de klantenservice van Kruidvat via de onderstaande contactgegevens.

Openingstijden Klantenservice

 • Maandag: 09:00 – 20:00 uur
 • Dinsdag: 09:00 – 20:00 uur
 • Woensdag: 09:00 – 20:00 uur
 • Donderdag: 09:00 – 20:00 uur
 • Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
 • Zaterdag: 09:00 – 20:00 uur
 • Zondag: gesloten

Goedkope treinkaartjes in 2019

Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2019? Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingsacties!

Deel deze pagina met vrienden, collega’s en familie.

Goedkope TreinkaartjesKruidvat aanbiedingKruidvat KortingNS Dagkaarten met Kortingtrein actie