NS Dagretour

Binnenkort een uitstapje, dagje shoppen of op bezoek bij vrienden/familie? Koop een NS Dagretour met korting en jouw heen- en terugreis is geregeld! Vaak is de trein dagretour met korting verkrijgbaar via onze website. Voor € 20 is jouw heen en terugreis geregeld en reis je samen goedkoop met de trein. Bekijk direct de aanbiedingen en ontdek of er een goedkope dagretour verkrijgbaar is.

Ontvang acties!

Bestel een goedkope NS dagretour en ga eropuit met de trein! Een dagje naar het strand, shoppen of eindelijk eens op bezoek bij vrienden/familie. Voor slechts € 19 reis je al retour in het weekend!

NS Dagretour bij de Spoordeelwinkel

☑️ Prijs vanaf € 20
☑️ NS Dagretour geldig ma t/ vrij buiten de spitsuren. Op zaterdag en zondag de hele dag.
☑️ Verkoop t/m 31 augustus 2020 (OP=OP)
☑️ Reisperiode t/m 31 augustus 2020

In augustus koop je bij de NS Spoordeelwinkel een NS dagretour voor een traject naar keuze. Bij aankoop van 3 of meer retourkaartjes betaal je slechts 20 euro per dal dagretour.
Verkrijgbaar tot en met 31 augustus en te gebruiken tot 31 augustus 2020. Geldig op maandag t/m vrijdag in de daluren en op weekenddagen de hele dag.

NS Dagretour bij ActieVanDeDag

☑️ Prijs vanaf 19 euro
☑️ NS Dagretour doordeweeks geldig in de daluren. Op zaterdag en zondag de hele dag.
☑️ Verkoop zolang de voorraad strekt (OP=OP)
☑️ Reisperiode t/m 31 augustus 2020

Heb je binnenkort een goedkope dagretour nodig? Tijdelijk koop je een NS dagretour met korting voor 20 euro bij de NS Spoordeelwinkel. Geldig van maandag t/m vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 en 16:00 uur en tussen 18:30 en 24:00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen de gehele dag te gebruiken.

Al plannen of wil je wat doen? Koop dit goedkope treinkaartje alvast, zodat je in ieder geval voordelig met de trein reist. Het reisproduct is geldig op een traject binnen Nederland naar keuze, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Ga een dagje wandelen, shoppen of op bezoek!


Weekenddagretour

Bij ActieVanDeDag bestelt u tijdelijk een Weekenddagretour voor € 18,50 voor een geselecteerd aantal steden. Een leuk dagje weg of moet u toevallig naar één van deze bestemmingen? Maak dan gebruik van deze treinkaartjes actie en bespaar op uw reiskosten!

Bestemmingen: Arnhem Centraal, Assen, Den Haag Centraal, Groningen, Haarlem, ‘s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad Centrum, Maastricht, Middelburg, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Zwolle

  • Prijs (2e klas): € 18,50
  • Verkoop: Uitverkocht!
  • Geldigheid: Op zaterdag of zondag de hele dag voor geselecteerde steden als eindbestemming.

NS Dagkaart

Nog geen plannen gemaakt, maar wel alvast een kortingskaartje kopen? Met een NS dagkaart reis je een hele dag onbeperkt met de trein zonder trajectbeperkingen. Wel is deze NS dagkaart met korting enkel geldig in de daluren of het weekend.

Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

  • Prijs (2e klas): € 19,50
  • Reisperiode: Uitverkocht!
  • Reisproduct: NS Dagkaart Daluren
  • Geldigheid: Op maandag t/m vrijdag in de daluren. Op zaterdag en zondag de hele dag.

Dagretour en Lunch

Maandelijks wordt er door de Spoordeelwinkel een NS dagretour met lunch aangeboden. In maart is dit een 2e klas retour in combinatie met een lunch bij La Place. De lunch bestaat uit een sandwich en sapje van La Place. Geldig op maandag tot en met vrijdag in de daluren. In het weekend de hele dag.

Dagretour 1e klas

Liever eerste klas reizen? Dan bestel je voor €26 een 1e klas dagretour bij de NS Spoordeelwinkel. Geldig tot en met 30 november 2019 in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Naast de 1e klas retour ontvang je een Spoorgebak en koffie/thee bij de Bijenkorf. Geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur. Zaterdag en zondag de hele dag.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen? Stel deze gerust via ons contactformulier!

Wat is een NS Dagretour?

Met een Trein Dagretour kan je op één dag heen en weer met de trein op een vooraf bepaalt traject. Bij NS dagretour acties mag je het begin- en eindstation vaak zelf bepalen, maar ook hierbij dien je het traject vooraf vast te leggen. Dit gebeurd in het activatieproces, waarna de e-tickets per e-mail worden verstuurd. Het e-ticket waarop de NS dagretour is geladen dient vervolgens te worden meegenomen op reis als geldig vervoersbewijs (NS Reisproduct).

Verschil tussen NS dagkaart en dagretour?

Het verschil tussen een trein dagretour en een NS dagkaart is de beperking die wordt gesteld aan een dagretour. Met een NS dagkaart mag u namelijk een hele dag onbeperkt reizen en dus gebruik maken van verschillende trajecten, terwijl een trein dagretour gebonden is aan een vooraf bepaald traject.

Geen kaartje ontvangen?

Heeft u een goedkoop treinkaartje bestelt en deze niet ontvangen? Neem dan contact op met de juiste aanbieder. In de meeste gevallen is dit VakantieVeilingen , ActieVanDeDag, de Spoordeelwinkel, maar ook zijn de trein dagretours regelmatig in de aanbieding bij winkels als Albert Heijn (AH), Blokker, Kruidvat, Hema en Etos.

Wanneer verkrijgbaar?

Het hele jaar door bestelt u via onze website een voordelig kaartje. Wij zijn dagelijks opzoek naar de laatste kortingsacties. Volg ons en wordt ook fan van Goedkoop-treinkaartje.nl! Schrijf je in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook of Instagram!

Trein Dagretour kopen?

Een NS dagretour met korting kopen kan bij veschillende aanbierders. Voor lopende en de goedkoopste actie kijk je altijd even op Goedkoop-treinkaartje.nl