NS Dagretour

NS Dagretour kopen

Binnenkort een uitstapje, dagje shoppen of op bezoek bij vrienden/familie? Koop een NS Dagretour met korting en jouw heen- en terugreis is geregeld! Vaak is de trein dagretour met korting verkrijgbaar via onze website. Voor € 19 is uw heen en terugreis geregeld en reist u samen goedkoop met de trein. Bekijk direct de aanbiedingen en ontdek of er een goedkope dagretour verkrijgbaar is.

Bestel een goedkope NS dagretour en ga eropuit met de trein! Een dagje naar het strand, shoppen of eindelijk eens op bezoek bij vrienden/familie. Voor slechts € 18,50 reist u al retour in het weekend!

NS Dagretour

Reis een dag naar keuze op een traject naar keuze voordelig met de trein. Voor €23,50 bestel je via de webshop van ActieVanDeDag een NS Dagretour met korting.

Te gebruiken in treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum 31 december 2019.

 • Prijs (2e klas): € 23,50
 • Verkoop: Tijdelijk
 • Reisperiode: t/m 31 december 2019
 • Reisproduct: Trein Dagretour
 • Te koop bij: ActieVanDeDag (webshop)

Bestellen

Weekenddagretour

Bij ActieVanDeDag bestelt u tijdelijk een Weekenddagretour voor € 18,50 voor een geselecteerd aantal steden. Een leuk dagje weg of moet u toevallig naar één van deze bestemmingen? Maak dan gebruik van deze treinkaartjes actie en bespaar op uw reiskosten!

Bestemmingen: Arnhem Centraal, Assen, Den Haag Centraal, Groningen, Haarlem, ‘s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad Centrum, Maastricht, Middelburg, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Zwolle

 • Prijs (2e klas): € 18,50
 • Geldigheid: Op zaterdag of zondag de hele dag voor geselecteerde steden als eindbestemming.

Bestellen

NS Dagkaart

Nog geen plannen gemaakt, maar wel alvast een kortingskaartje kopen? Met een NS dagkaart reis je een hele dag onbeperkt met de trein zonder trajectbeperkingen. Wel is deze NS dagkaart met korting enkel geldig in de daluren of het weekend.

Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

 • Prijs (2e klas): € 19,50
 • Reisperiode: t/m 31 december 2019
 • Reisproduct: NS Dagkaart Daluren
 • Geldigheid: Op maandag t/m vrijdag in de daluren. Op zaterdag en zondag de hele dag.

Bestellen

Dagretour en Lunch

Maandelijks wordt er door de Spoordeelwinkel een NS dagretour met lunch aangeboden. In oktober is dit een 2e klas retour in combinatie met een lunch bij Bakker Bart. De lunch bestaat uit een Bartje en Sap/Smoothie van Bakker Bart. Geldig op maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur. In het weekend de hele dag.

Bestellen

Dagretour 1e klas

Liever eerste klas reizen? Dan bestel je voor €26 een 1e klas dagretour bij de NS Spoordeelwinkel. Geldig tot en met 30 november 2019 in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Naast de 1e klas retour ontvang je een Spoorgebak en koffie/thee bij de Bijenkorf. Geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur. Zaterdag en zondag de hele dag.

Bestellen

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen? Stel deze gerust via ons contactformulier!

Wat is een dagretour?

Met een Trein Dagretour kan je op één dag heen en weer met de trein op een vooraf bepaalt traject. Bij NS dagretour acties mag je het begin- en eindstation vaak zelf bepalen, maar ook hierbij dien je het traject vooraf vast te leggen. Dit gebeurd in het activatieproces, waarna de e-tickets per e-mail worden verstuurd. Het e-ticket waarop de NS dagretour is geladen dient vervolgens te worden meegenomen op reis als geldig vervoersbewijs (NS Reisproduct).

Verschil tussen NS dagkaart en dagretour?

Het verschil tussen een trein dagretour en een NS dagkaart is de beperking die wordt gesteld aan een dagretour. Met een NS dagkaart mag u namelijk een hele dag onbeperkt reizen en dus gebruik maken van verschillende trajecten, terwijl een trein dagretour gebonden is aan een vooraf bepaald traject.

Geen kaartje ontvangen?

Heeft u een goedkoop treinkaartje bestelt en deze niet ontvangen? Neem dan contact op met de juiste aanbieder. In de meeste gevallen is dit VakantieVeilingen , ActieVanDeDag, de Spoordeelwinkel, maar ook zijn de trein dagretours regelmatig in de aanbieding bij winkels als Albert Heijn (AH), Blokker, Kruidvat, Hema en Etos.

Wanneer verkrijgbaar?

Het hele jaar door bestelt u via onze website een voordelig kaartje. Wij zijn dagelijks opzoek naar de laatste kortingsacties. Volg ons en wordt ook fan van Goedkoop-treinkaartje.nl! Schrijf je in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook of Instagram!

Trein Dagretour kopen?

Een NS dagretour met korting kopen kan bij veschillende aanbierders. Voor lopende en de goedkoopste actie kijk je altijd even op Goedkoop-treinkaartje.nl