NS Dagkaart met korting kopen

Wil jij een NS dagkaart met korting kopen? Dit is mogelijk voor verschillende situaties. Denk aan een dagje weg met de fiets, met kinderen of zelfs met de hond. Hiervoor heeft NS verschillende reisproducten ontwikkeld. De NS dagkaart is als enige van deze reisproducten regelmatig in de aanbieding bij verschillende aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen, Albert Heijn en de NS Spoordeelwinkel.

Wat is een NS dagkaart met korting?

Met een NS dagkaart reis je een hele dag zonder beperkingen met de trein. Het reisproduct is verder gebonden aan een vaste reisdatum, reisklasse en reisuren. Zo is de reisdatum vaak naar keuze en kan er worden gekozen tussen 1e en 2e klas zitplaatsen. De reisuren staan vaak vast bij een NS dagkaart met korting, want NS wilt de drukte in de spits niet extra belasten door reizigers met kortingskaartjes. De voordelige dagkaarten zijn daarom vaak gebonden aan de daluren en/of het weekend.

Wanneer NS daluren?

De daluren lopen op werkdagen van 0.00 – 6.30 uur, van 9.00 – 16.00 uur en van 18.30 – 24.00 uur. In de weekenden en op feestdagen de gehele dag.

NS Dagkaart 2e klas kopen

Het is ook deze maand weer mogelijk om een NS dagkaart 2e klas te kopen. Voor een prijs van €19,50 ontvang je een NS dagkaart 2e klas met korting. Het goedkope treinkaartjes is doordeweeks geldig in de daluren. Op zaterdag en zondag kan je de hele dag gebruik maken van dit vervoersbewijs.

Het kaartje wordt geladen op een e-ticket en is uitgeprint of mobiel mee te nemen op reis.

NS Dagkaart 1e klas kopen

Heb je behoefte aan meer rust en comfortabele stoelen? Dan is de NS dagkaart 1e klas met korting wellicht iets voor jou! De NS dagkaart 1e klas koop je tijdelijk bij ActieVanDeDag voor €26,50. Ook deze kortingskaartjes worden geladen op een e-ticket. Met de vierkante code op het e-ticket kun je in- en uitchecken bij OV-poortjes op treinstations. Vervolgens kan je in de trein gewoon plaatsnemen op 1e klas zitplaatsen.

NS Dagkaart fiets

Speciaal voor dagjes mensen, wielrenners en liefhebbers van fietsen in een andere omgeving is de NS dagkaart fiets ontwikkelt. Hiermee kan je de fiets een hele dag meenemen in de trein. Dit reisproduct is goed te combineren met een kortingskaartje. Zeker omdat de dagkaart fiets enkel geldig is in de daluren, evenals Trein dagkaarten met korting. De dagkaart fiets is online te bestellen, maar tevens te koop bij kaartautomaten op NS Treinstations. Verkrijgbaar voor de prijs van €6,90.

NS Dagkaart hond

Wandelen met de hond of deze gewoon meenemen in de trein? Voor een bedrag van €3,20 koop je een NS dagkaart hond. Het reisproduct is bedoeld voor reizigers die een groot huisdier willen meenemen. Zodra een huisdier niet op schoot gehouden kan worden moet deze in een kooi of aangelijnd worden meegebracht in combinatie met een NS dagkaart hond.

NS dagkaart voor kinderen

Voor kinderen is NS altijd coulant geweest. Het is belangrijk voor kinderen om op vroege leeftijd kennis te maken met het Openbaar Vervoer en het reizen per trein in Nederland. Daarom is het Kids Vrij abonnement gratis aan te vragen voor ouders. Daarbij kunnen ouders die gebruik maken van NS Dagkaart acties kinderen voor €2,50 laten meereizen middels de NS Railrunner.

De NS railrunner is een NS dagkaart voor kinderen. Zij reizen een hele dag met u mee in de trein tegen een vaste prijs. Ideaal voor een leuk dagje uit of als u een goedkoop treinkaartje heeft gekocht.

NS Dagkaart actiesNS Dagkaarten met Korting