NS dagkaart bij ActieVanDeDag voor € 19,50

Binnenkort een dagje shoppen, wandelen of op bezoek bij vrienden/familie? Bestel een NS Dagkaart ActieVanDeDag voor € 19,50! Te gebruiken in de daluren en het weekend. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00. In het weekend de hele dag geldig.

NS Dagkaart ActieVanDeDag

Op de bestelpagina van ActieVanDeDag klikt u op “Nu Kopen”, waarna u naar het bestelproces wordt geleid. Hier vult u de persoonsgegevens in of logt u in met uw account van ActieVanDeDag. Vervolgens kunt u de dagkaarten afrekenen en met iDeal, VISA, PayPal of Mastercard betalen, waarna u een unieke code ontvangt. Deze kunt u eenvoudig online verzilveren. Het stappenplan om de NS dagkaart van ActieVanDeDag te verzilveren is bijgevoegd in uw bevestigingsmail met unieke code. Eenmaal verzilvert neemt u de tickets uitgeprint mee op reis en kunt u in- en uitchecken middels de QR-code op uw ticket bij de OV poortjes.

NS Dagkaart met korting bij ActieVanDeDag

De NS dagkaart is tijdelijk met korting verkrijgbaar voor slechts € 19,50, waarmee u een hele dag onbeperkt door Nederland kunt reizen in de daluren en het weekend. Waarom zou teveel betalen?

  • Prijs: € 19,50
  • Verkoop: tijdelijk
  • Reizen: t/m 30 september 2019
  • Geldigheid: Maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00. In het weekend de hele dag.

Naast de NS Dagkaart van ActieVanDeDag is er tevens een voordelige 1e klas Dal Dagkaart verkrijgbaar bij deze aanbieder. Hiermee kunt u een dag onbeperkt en comfortabel reizen met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Met kinderen

Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen in combinatie met een NS Railrunner met u meereizen voor € 2,50. Kinderen vanaf 12 jaar mogen tevens gebruik maken van deze kortingskaartjes van € 19,50.

Met een fiets

Het is toegestaan om een fiets mee te nemen in de trein met deze kortingsactie in combinatie met een dagkaart fiets van € 6,90. Een fiets meenemen in de trein? Klik hier!

Met een dagkaart hond

Is uw huisdier draagbaar op schoot en neemt deze geen zitplaats in beslag? Dan mag deze aangelijnd mee in de trein. Anders dient u deze kortingskaartjes te combineren met een dagkaart hond van € 3,20 verkrijgbaar bij kaartautomaten op treinstations.

Geen dagkaart ontvangen

Heeft u na betaling geen treinkaartje ontvangen? Het kan tot 60 minuten duren, voordat u de tickets ontvangt. Controleer tevens even uw ongewenste mailbox, voordat u contact opneemt met ActieVanDeDag via:

Inchecken met deze kortingskaartjes

Met de unieke QR-code op uw verzilverde NS e-ticket kunt u in- en uitchecken bij OV poortjes met het QR-codesymbool. U houdt de QR-code voor de lezer/scanner, waarna u bent ingecheckt en uw ticket wordt geactiveerd als geldig vervoersbewijs/reisproduct.

Goedkope TreinkaartjesNS Dagkaart actiesNS Dagkaart KortingTrein KortingskaartjesTreinkaartjes ActieVanDeDag