AH Treinkaartjes

De AH Treinkaartjes zijn er weer! Vanaf maandag 26 augustus koopt u een NS Dagkaart met korting in winkels van Albert Heijn. De prijs van een AH Dagkaart is € 16,50 en is te gebruiken in de daluren en het weekend. De uiterste reisdatum van de kortingskaartjes is vastgesteld op zondag 29 september 2019. Het is altijd handig om goedkope treinkaartjes op voorraad te hebben! Koop vandaag nog een treinkaartje met korting en reis goedkoop met de trein!

AH Treinkaartjes kopen

AH Treinkaartjes kopen kan deze keer enkel in winkels van Albert Heijn. Na aankoop ontvangt u een code die online kan worden verzilverd, waarna uw vervoersbewijs digitaal wordt aangeleverd. Het gaat om Dal Dagkaarten die geldig zijn in de daluren en niet in de spits. De daluren lopen van maandag tot en met vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 en 16:00 en na 18:30. Op zaterdag en zondag zijn de AH Dagkaarten de hele dag geldig.

Let op! Enkel verkrijgbaar in winkels van Albert Heijn in de provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland.

AH Treinkaartjes als E-ticket

De code die u ontvangt na aankoop wordt online per e-mail toegestuurd en in winkels vergeven per kassabon. Online is deze eenvoudig te verzilveren voor een treinkaartje van Albert Heijn. Het is niet (helaas) niet meer mogelijk om de AH treinkaartjes op een wegwerp OV Chipkaart te ontvangen. Voordeel is dat u de kortingskaartjes snel ontvangt en eventueel direct op reis kunt. Het e-ticket neemt u uitgeprint of op uw mobiel mee op reis.

Na betaling ontvangt u van Albert Heijn een unieke code die u online kunt verzilveren via: NS.nl/Coupon. Vervolgens voert u de reisdatum en persoonsgegevens in, waarna per e-mail een e-ticket wordt verstuurd. Het e-ticket kan worden uitgeprint of op uw mobiel worden gedownload, waarna u voordelig op reis kunt. Op het e-ticket vindt u een vierkante QR-code terug, waarmee u verplicht moet in- en uitchecken. Aan de rechterkant van een OV poortje met het symbool zit een barcodelezer, waar u de vierkante code voor kunt houden. Als de poortjes worden geopend bent u succesvol ingecheckt. Dezelfde code wordt door conducteurs in de trein gebruikt om de geldigheid van het vervoersbewijs te controleren.

Onbeperkt treinen

Met de AH dagkaart reist u een hele dag onbeperkt en kris kras door Nederland zonder traject restricties. Zeker in het weekend zijn er eigenlijk geen beperkingen. Naast treinen van NS zijn de kortingskaartjes van Albert Heijn geldig in treinen van Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Niet geldig in treinen van Thalys of Eurostar. Met toeslag te gebruiken in treinen van InterCity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en treinen van ICE International tussen Amsterdam en Arnhem. Toeslag kunt u voor € 2,40 kopen bij een kaartautomaat op treinstations.

AH dagkaart actie in het kort

Reis een hele dag voordelig met de trein en profiteer van deze NS Dagkaart actie. De aanbieding is te koop vanaf maandag 26 augustus in winkels van Albert Heijn en te gebruiken tot en met 29 september 2019. Doordeweeks zijn de goedkope treinkaartjes van Albert Heijn geldig in de daluren. In het weekend kunt u onbeperkt door Nederland reizen met de trein.

 • Prijs (2e klas): € 16,50
 • Verkoop: vanaf maandag 26 augustus 2019
 • Reisperiode: tot en met zondag 29 september 2019
 • Reisproduct: NS Dagkaart Daluren
 • Te koop bij: Albert Heijn winkels
 • Geldigheid: Op maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00 en na 18:30. In het weekend de hele dag.

Voorwaarden Albert Heijn

Uiteraard zijn er voorwaarden verbonden aan de treinkaartjes van Albert Heijn. Het is van belang om deze goed door te nemen, voordat u op de aankoop overgaat. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan.

 • Tijdelijk verkrijgbaar vanaf 26 augustus 2019.
 • Geldig van 26 augustus tot en met 29 september 2019.
 • Geldig voor Tweede Klas zitplaatsen.
 • Geldig in de daluren en het weekend. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 en 16:00 uur en na 18:30 uur.
 • Geldig bij alle treinvervoerders in Nederland
 • Met toeslag geldig in Intercity Direct en op het binnenlandse traject van ICE International. Niet geldig in Thalys- en Eurostar-treinen.
 • In- en uitchecken is verplicht.
 • Omruilen of geld terug is niet mogelijk
 • Niet te combineren met andere kortingsacties, zoals upgrade 1e klas of meereiskaartjes.

FAQ Albert Heijn

Alles over de goedkope treinkaartjes van Albert Heijn. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u een klacht of probleem? Neem dan contact op met de klantenservice van Albert Heijn.

Geen treinkaartje ontvangen?

Neem dan contact op met de Klantenservice van Albert Heijn en vertel dat u de NS Dagkaart met korting niet heeft mogen ontvangen. Controleer altijd eerst even uw ongewenste mail.

Waar kan ik de AH Treinkaartjes kopen?

De goedkope treinkaartjes zijn verkrijgbaar in de winkel van Albert Heijn.

Zijn de kaartjes geladen op een wegwerp OV Chipkaart?

Nee, de kaartjes worden allemaal als code aangeleverd. De code kunt u online in enkele stappen verzilveren voor een geldig vervoersbewijs.

Geldig in de spits?

Nee, de AH treinkaartjes zijn helaas niet geldig in de spits. U dient uit te stappen, zodra de daluren voorbij zijn en mag de reis helaas niet afmaken. Dit om extra drukte in de spits te vermijden.

Zijn AH Treinkaartjes naamsgebonden?

Bij aankoop hoeft u nog geen persoonsgegevens op te geven, maar bij het verzilveringsproces wordt naar de gewenste reisdatum en naam van de reiziger gevraagd.

Kan ik deze kaartjes upgraden naar 1e klas?

Nee, de kortingskaartjes van Albert Heijn worden enkel voor de 2e klas verkocht.

Mag de AH dagkaart worden gecombineerd met samenreiskorting of een meereisretour?

Nee, de kortingskaartjes worden helaas niet gezien als volwaardig vervoersbewijs en mogen daarom niet worden gecombineerd met samenreiskorting of een meereisretour.

Kinderen en kortingskaartjes van Albert Heijn

Het is toegestaan om de kortingskaartjes van Albert Heijn te combineren met een NS Railrunner. Met een NS railrunner reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar de hele dag met u mee ongeacht het traject.

Wanneer weer AH Treinkaartjes?

Een aantal keer per jaar organiseert supermarktketen Albert Heijn een treinkaartjes actie, waarbij u een AH dagkaart kunt aanschaffen tegen een minimaal tarief. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van voorgaande AH Trein Kortingsacties, zodat u een goede inschatting kan maken van de komende aanbieding.

 • Augustus 2019
 • April 2019
 • November 2018
 • Oktober 2018

Klantenservice Albert Heijn

Heeft u een vraag, opmerking of klacht m.b.t. de Albert Heijn treinkaartjes of dagkaart actie? Neem dan contact op met de klantenservice van Albert Heijn via de onderstaande contactgegevens.

 • Telefoon: 0800 – 0305
 • Whatsapp: 06-83542625
 • E-mail: info@ah.nl

Openingstijden Klantenservice

 • Maandag: 07:30 – 23:00 uur
 • Dinsdag: 07:30 – 23:00 uur
 • Woensdag: 07:30 – 23:00 uur
 • Donderdag: 07:30 – 23:00 uur
 • Vrijdag: 07:30 – 23:00 uur
 • Zaterdag: 07:30 – 23:00 uur
 • Zondag: gesloten

Treinkaartjes in 2019

Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2019? Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingsacties!

Deel deze pagina met vrienden, collega’s en familie.

AH aanbiedingAH KortingAlbert Heijn TreinkaartjesGoedkope TreinkaartjesNS Dagkaarten met Kortingtrein actie