Najaar trein actie naar Parijs

Normaal gesproken is het voltarief voor een treinticket naar Parijs € 129, maar met deze trein actie in het najaar kunt u al een ticket boeken voor € 29! Boek een treinreis naar Parijs en geniet van de etalages aan de Champs Élysées of de boetiekjes in de zijstraten van het centrum. Daarbij zijn er een groot aantal bezienswaardigheden in Parijs die u zeker een keer moet hebben gezien. Denk hierbij aan de Eiffeltoren, Sacré-Coeur, Notre Dame, het Louvre of de Arc de Triomph.

Voorwaarden bij deze actie naar Parijs:

  • U dient het ticket te boeken binnen de periode van 1 november 2014 tot 30 december 2014.
  • De reisperiode voor deze aanbieding is van 22 december 2014 tot en met 30 maart 2015.
  • Tickets kunt u alleen online boeken.
  • Tickets kunt u slechts 3 maanden van tevoren boeken.

Treinkaartje naar Parijs boeken? Dit is je kans!

Treintickets naar Parijs zijn zelden zo voordelig

Boek de treintickets nu, want ze zijn zelden verkrijgbaar voor deze prijs. Meestal maken alleen de vroege vogels kans op een treinkaartje van € 29,- naar Parijs, maar daarna schieten de prijzen vaak al snel omhoog naar 60 tot 120 euro. Doe hier je voordeel mee en profiteer van deze actie!

De stad van de liefde en licht moet u gewoon een keer gezien hebben. En het is heerlijk om er even lekker tussenuit te gaan en een weekendje naar Parijs te reizen. Daarbij bent u er binnen 2:40 uur en kunt u gebruik maken van het restaurant aan boord of ontspannen in de heerlijke/comfortabele zitplaatsen.

{mymaplocation id=1 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

actieGoedkoop treinkaartjeGoedkope treinticketskortingparijstreintrein actietrein ParijsTrein stedentripstreinreistreinticket