Nachttrein naar Praag

Wilt u er binnenkort echt even tussenuit en heeft u bestemmingen als Londen, Parijs en Brussel al gezien? Dan kunt u natuurlijk een keer overwegen om met de nachttrein naar Praag te reizen. In de nachttrein kunt u comfortabel overnachten, waarna u op de gewenste bestemming arriveert. U vertrekt in de vroege avond en komt uitgeslapen aan in Praag, zodat u direct van de dag kunt genieten. Ideaal voor een familie bezoek, avontuurlijke dag met vrienden of een weekendje weg!

Er zijn twee verschillende persoonscompartimenten, namelijk de 4-persoons en 6-persoons variant. Een treinticket voor het 4-persoonscompartiment is verkrijgbaar vanaf € 59,- en een treinticket voor het 6-persoonscompartiment is al verkrijgbaar vanaf € 49,-!

Met de trein naar Praag, Zurich of Kopenhagen? Bekijk de tarieven!

Rijtuigen van de nachttrein treinen

Er zijn twee verschillende soorten rijtuigen in de nachttrein treinen, namelijk de Ligrijtuigen en de Slaaprijtuigen. Bij de Ligrijtuigen wordt onderscheid gemaakt tussen de 6-persoonscompartimenten en de 4-persoonscompartimenten. Beide zijn uitgerust met comfortabele banken die kunnen worden in- en uitgeklapt gedurende de reis. Zo kunt u er voor kiezen om te slapen of comfortabel te zitten. De Slaaprijtuigen daarentegen zijn vele male luxer, maar daar moet dan natuurlijk wel iets extra’s voor worden betaald. De Slaaprijtuigen zijn beschikbaar in de 1-persoons, 2-persoons en 3-persoonsvariant en zijn voorzien van wastafel, bed en zitgelegenheid.

Luxe slaapplaatsen

Voor de comfortabelste plaatsen boekt u een Deluxe single of een Deluxe double! In deze compartimenten beschikt u over een eigen wastafel, bed, zitgelegenheid, douche en toilet.

City Night Linekopenhagenpraagtreinzurich