Categorieën: NS Korting Actie

Museum van Oudheden

Wilt u goedkoop met de trein naar het Museum van Oudheden? Bestel een goedkope NS dagretour Leiden in combinatie met een entreeticket voor € 21 bij de Spoordeelwinkel en reis t/m 31 mei 2018 per trein naar Leiden, waarna u op slechts 10 minuten loopafstand van het Rijksmuseum van Oudheden bent. Het Rijksmuseum van Oudheden beschikt over ruim 1400 historische stukken met als hoofdthema Egypte. Verder vindt u in het museum stukken uit de prehistorie en van de Grieken, Romeinen en Etrusken.

Na betaling ontvangt u een NS e-ticket en voucher Museum van Oudheden, die u uitgeprint of op uw mobiel dient mee te nemen als geldig NS Reisproduct. U bent verplicht om in- en uit te checken en dient de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces vast te leggen. Voor het Museum van Oudheden hoeft u niet te reserveren. Uw voucher is geldig op dezelfde dag als uw NS Dagretour Leiden.

Rijksmuseum van Oudheden met korting

In april bestelt u een combideal trein + entree, waarmee u met korting naar het Rijksmuseum van Oudheden reist. Te koop t/m 30 april en geldig t/m 31 mei 2018 in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Doordeweeks geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

  • Prijs (2e klas): € 21
  • Prijs (1e klas): € 27
  • Prijs (kinderen 4 t/m 11 jaar): € 5
  • Verkoop: t/m 30 april 2018
  • Reizen: t/m 31 mei 2018

Wat is het Museum van Oudheden in Amsterdam?

In het Rijksmuseum van Oudheden beschikt over ruim 1400 historische stukken met als hoofdthema Egypte. Verder vindt u in het museum stukken uit de prehistorie en van de Grieken, Romeinen en Etrusken.

Tot wanneer is deze aanbieding voor het Museum van Oudheden in Leiden geldig?

De uiterste reisdatum voor deze treinkaartjes actie aanbieding is 31 mei 2018.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De NS dagretour Leiden Centraal + Entree voor het Museum van Oudheden is geldig in 2e klas treinstellen en tevens verkrijgbaar voor 1e klas treinreizen.

In welke treinen is de Dagretour geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys en Eurostar.

Adres Museum van Oudheden in Amsterdam

Rapenburg 28
2311 EW Leiden

Delen
Aangemaakt door
Goedkoop-treinkaartje.nl

Laaste nieuws

Zomer aanbiedingen: Internationale treintickets met korting!

Internationale Treintickets met korting Zomer aanbiedingen voor populaire bestemmingen. Zoek tickets Trein Keulen Boek deze zomer voordelige treintickets naar Keulen…

13 uur geleden

Goedkope NS Dagretour en Smullers

Trek er deze zomer een dagje op uit met de goedkope NS Dagretour van de NS Spoordeelwinkel. Daarnaast ontvangt u…

1 week geleden

NS Zomertoer 2019

Komende zomer een dagje op stap met de trein? Reis voordelig op een traject naar keuze met de NS Zomertoer…

1 week geleden

Goedkope treinkaartjes in juli 2019

Trek er samen een op uit en reis goedkoop met de trein! In juli 2019 zijn er weer goedkope treinkaartjes…

1 week geleden

Treinongeluk tussen Leeuwarden en Sneek

Een trein is maandagochtend verongelukt op het traject tussen Leeuwarden en Sneek. Het ongeluk met een voertuig gebeurde ter hoogte…

1 week geleden

Defecte trein tussen Den Bosch en Tilburg

Zondagavond was er drie kwartier geen treinverkeer mogelijk tussen Den Bosch en Tilburg door een defecte trein op het spoor.…

1 week geleden