Met de trein naar Keulen voor € 19,90

Boek in 2019 en reis al naar Keulen voor € 19,90 vanaf elk station in Nederland per trein. Benieuwd of er op dit moment nog goedkope treinkaartjes naar Keulen beschikbaar zijn? De EarlyBird tickets raken vaak snel uitverkocht. Wij raden daarom aan ongeveer 3 tot 6 maanden voor vertrek te boeken. Dagelijks vertrekken er circa 5 treinen van International vanaf Amsterdam Centraal. Vervolgens rijdt de ICE International via Utrecht en Arnhem naar Duitsland. Hier stopt de trein op station Oberhausen, Duisburg en Düsseldorf, waarna u in het centrum van Keulen arriveert met een reistijd van slechts 2 uur en 38 minuten.

De ICE International is een begrip, vanwege het comfort, reisgemak en voordelige tarieven.

Voor de treinreis naar Keulen hoeft u niet vroegtijdig in te checken en komt u na een comfortabele rit aan in het centrum. Ondanks de 2 tussenstops in Nederland en 3 in Duitsland bent u snel op uw bestemming. Er is eigenlijk geen ander vervoersmiddel zo snel in het centrum van Keulen. Ideaal voor kerstmarkten, een dagje shoppen of een complete stedentrip in 2019. In de trein reist u in comfortabele stoelen en geniet u van een hapje en drankje bij het Bistro rijtuig. Het genieten begint al in de trein!

Korting op treinkaartjes naar Keulen

Een treinticket naar Keulen boeken? Bestel direct en bestel voor € 20 een treinkaartje naar Keulen voor de periode van januari t/m mei 2019. Ook voor november en december zijn nog enkele tickets voor het vroegboektarief verkrijgbaar.

  • Prijs: € 20
  • Verkoop: 3 tot 6 maanden voor vertrek
  • Reizen: 180 dagen voor vertrek

Kinderen meenemen in de trein naar Keulen

Wilt u een kind meenemen in de trein naar Keulen? Kinderen van 0 t/m 4 jaar reizen gratis met u mee zonder vervoersbewijs. Ook kinderen van 4 t/m 14 jaar reizen gratis mee, maar hiervoor dient een vermelding op het vervoersbewijs van de begeleider te staan die bij het boekingsproces moet worden vastgelegd. Achteraf is niet meer mogelijk.

Voor kinderen van 12 t/m 14 jaar is het toegestaan om alleen te reizen. Zij krijgen 50% korting op hun vervoersbewijs. Voor kinderen van 15 jaar of ouder wordt geen kortingstarief meer gerekend.

Het meebrengen van de kinderwagen is geen probleem en is gratis. Verder zijn er voldoende activiteiten aan boord van de ICE International om treinreizen nog leuker te maken, zoals treinfiguurtjes en kleurplaten. Daarbij is er een speciale familiezone, waarbij reizigers met kinderen samen kunnen reizen met andere gelijkgestemde. Dit is vaak prettiger.

Bezoekers keken ook naar: Treintickets naar Keulen

Fiets meenemen in de trein

In de ICE International is geen apart fietsrijtuig, waardoor fietsen in de ICE International moeten worden verpakt als bagage voorzien van een bagagelabel met voor- en achternaam. Daarbij moet deze voldoen aan de voorwaarden. Naast uw verpakte (vouw)fiets is het toegestaan om nog een extra stuk reisbagage en een stuk handbagage mee te nemen.

Van plan uw fiets mee te nemen? Reserveer direct, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

ICE International DuitslandICE International KeulenKorting KeulenTrein Duitslandtrein keulen