Kruidvat: Goedkope treinkaartjes in februari 2020

Wie in februari, maart of april gebruik wilt maken van een goedkoop treinkaartje kan deze maand een NS dagretour met korting bij Kruidvat bestellen. Je koopt de NS dagretour zowel online als in de winkel. Handig voor een uitje, dagje shoppen of wandeling.

Goedkope treinkaartjes in februari 2020


Vanaf maandag 17 februari tot en met zondag 1 maart bestel je bij Kruidvat goedkope treinkaartjes. Het gaat om een NS dagretour geldig in de daluren. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 en 16:00 uur en tussen 18:30 en 04:00 uur. Op zaterdag en zondag kan je de hele dag gebruik maken van de trein actie. Nog geen plannen gemaakt? Geen probleem, want de kaartjes zijn te gebruiken tot en met 13 april 2020. Je hebt daardoor nog alle tijd om een leuk dagje weg te bedenken.

  • ☑️ 1 voor 17 euro
  • ☑️ 2 voor 16 euro per stuk
  • ☑️ 3 of meer voor 15 euro per stuk
  • ☑️ Geldig t/m 13 april 2020

Kruidvat dagretour op e-ticket

In voorgaande jaren werd er nog weleens een treinkaartje bij Kruidvat verkocht als eenmalige OV Chipkaart. Deze kon je na gebruik weggooien, maar deze worden helaas niet meer aangeboden. Tegenwoordig worden kortingskaartjes enkel als e-ticket verkocht. Zo ontvang je na aankoop een couponcode die je online in enkele stappen verzilverd.

Goedkope TreinkaartjesTrein Kruidvat