Korting op InterRail Pass

Komend jaar met de trein door Europa reizen? T/m 31 december 2017 bestelt u de NS InterRail Pass met korting. De korting van 15% geldt voor zowel de InterRail Global Pass als de verschillende InterRail Country One Country Passes. Met de InterRail Pass reist u onbeperkt door 30 verschillende landen in Europa binnen een voorafbepaalde reisperiode en is 11 maanden voor vertrek te boeken. Jongeren t/m 27 jaar ontvangen 25% extra korting en u kinderen t/m 11 jaar reizen gratis mee (max 2 kinderen).

Hulp bij kiezen juiste pas

Online betaalt u geen extra boekingskosten, maar NS International heeft wel een tool ontwikkeld voor gratis reisadvies. Hiervoor hoeft u enkel uw reisgegevens op te geven, waarna het geschikte reisproduct wordt weergegeven. Voor advies op maat dient u wel van tevoren te weten in welke landen u gebruik wilt maken van de InterRail. U kunt natuurlijk ook voor het eerste gedeelte van de reis een enkele reis boeken en vervolgens met de InterRail in één land rondtrekken. Dit wordt veelal gedaan in Italië, Groot Britannië, Spanje en Zwitserland.

Korting op InterRail in 2017

Tijdelijk bestelt u de InterRail met 15% korting. Komend voorjaar of in de zomervakantie rondreizen door Europa? Maak dan direct gebruik van dit aanbod (verkrijgbaar t/m 31 december 2017). Daarbij betaalt u online geen boekingskosten en ontvangen jongeren t/m 27 jaar 25% korting extra op hun InterRail Global en One Country Pass.

Europa is mooi

Tegenwoordig reizen Nederlanders de hele wereld om de mooiste plekken te ontdekken, terwijl zij de mooiste plekken in Europa nog helemaal niet hebben gezien. Denk aan de prachtige natuur in Scandinavië, de bergen in Zwitserland of de adembenemende kustlijn en steden in Italië.

Plan uw treinavontuur en ontdek de mooiste plekken in Europa met korting!