Kerstmarkt in Düsseldorf

Wilt u binnenkort gezellig met de familie naar de kerstmarkt in Düsseldorf? Dit is ontzettend leuk en iets wat veel Nederlanders elk jaar weer doen. De gezelligheid, hapjes en drankjes zorgen ervoor dat u een topdag beleefd in Düsseldorf. Niet alleen de kerstmarkt in Düsseldorf is erg in trek. Ook de kerstmarkt in Keulen, Dortmund en Berlijn zijn ontzettend populair onder de gezellige inwoners van Nederland. Wilt u de warme sfeer van de kerstmarkt in Düsseldorf ook proeven? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor de trein naar Düsseldorf.

Trein naar de kerstmarkt in Düsseldorf

Ieder jaar weer gaan duizenden Nederlanders naar de kerstmarkten in Duitsland. Tot nu toe hebben de verschillende markten en festiviteiten al ruim 3 miljoen bezoekers getrokken. Het spektakel wordt dan ook ieder jaar groter en dat maakt het alleen maar aantrekkelijker om het ook een keer te proberen. Geniet van de Glühwein en andere specialiteiten van onze gezellige Duitse buren. Het is niet aan te raden om me de auto naar de gezellige Duitse steden te rijden, omdat het ontzettend druk zou kunnen zijn. Wij raden dan ook iedereen aan om met de trein naar de Kerstmarkt in Düsseldorf te reizen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over file problemen, parkeerplekken of andere onverwachte kosten. Met een retourtje bij NS International weet u precies waar u aan toe bent en voor slechts € 19,- bent u al op de gewenste bestemming!

Heeft u ook zin gekregen in het warme kerstgevoel? Dan kunt u de kerstmarkten dit jaar zeker niet laten schieten! Geniet ervan zolang het nog kan en bestel direct uw treintickets online.

dusseldorfkerstmarktKerstmarkt DüsseldorftreinTrein Düsseldorf