Internationale treintickets in augustus 2018

De nazomer en het najaar komen er alweer aan en de goedkoopste internationale treintickets boekt u in augustus 2018! Duitse bestemmingen zijn al t/m december te boeken en ook voor Antwerpen, Brussel en Parijs raden wij aan om direct tickets te boeken en is er in augustus 2018 zelfs een Early Bird aanbieding naar België.

Internationale treinen zijn modern, beschikken over comfortabele stoelen, voldoende beenruimte en er is altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen/hulp. Geniet van catering aan boord, klets even bij en voor u het weet komt u aan in het centrum van uw favoriete Europese stad.

Internationale tickets (Augustus 2018)

Opzoek naar goedkope internationale treintickets? Boek in augustus en reis goedkoop met de trein.

Early Bird België

Tijdelijk reist u goedkoop met de trein naar België! Zo reist u per Early Bird Belgë al voor € 20 naar Antwerpen en € 29 naar Brussel, waarbij u minimaal 7 dagen voor vertrek kunt boeken. De goedkoopste treinkaartjes naar België boekt u voor doordeweekse reisdagen. Voor reisdagen in het weekend zijn de tarieven iets hoger, waarbij u al voor € 26 met de trein naar België reist.


Treintickets naar Berlijn € 39

Boek in augustus 2018 en reis in september, oktober en november voor € 39 met de trein naar Berlijn.


Treintickets naar Keulen € 20

Boek direct en reis van september, oktober en november voor € 20 met de trein naar Keulen.


Treintickets naar Parijs € 35

Boek in augustus 2018 en reis september, oktober en november voor € 35 met de trein naar Parijs. Wacht niet langer en boek direct, want de tarieven kunnen tot wel 4 maal de huidige prijs stijgen.

Hotel arrangementen

Bekijk de beschikbaarheid online en boek zonder boekingskosten. Wacht niet langer, want treintickets worden gegarandeerd duurder naar mate de vertrekdatum dichterbij komt. Boekt u liever een complete treinreis + hotelovernachting? Via de onderstaande aanbieders boekt u complete arrangementen en is uw stedentrip helemaal geregeld.

Internationale treintickets (Augustus 2018)

Opzoek naar voordelige internationale treintickets? Boek in Augustus 2018 voor treinkaartjes met vroegboekkorting. Hieronder treft u een overzicht van de vroegboekperiode voor de verschillende internationale treinen.

Hotelovernachting

Boek naast uw internationale treintickets ook alvast een hotelovernachting via de onderstaande link. Via Trivago vergelijkt u hotels van ruim 200 websites, waardoor u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs vindt.