Holland Travel Ticket

Bent u opzoek naar het Holland Travel Ticket? Hiermee kunt u voor € 39,- een hele dag onbeperkt reizen met de trein, tram, metro en bus van verschillende vervoerders. Zo kunt u een hele dag zorgeloos reizen en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw vervoersbewijs. Houdt er rekening mee dat het Holland Travel Ticket van € 39,- vanaf 09:00 uur geldig is (in het weekend de hele dag). Wilt u voor € 09:00 uur reizen met het Holland Travel Ticket? Dan betaalt u € 59,- (geen aanrader).

Houdt er rekening mee dat het Holland Travel Ticket geldig is in alle treinen, bussen, metro en trams van regionale vervoerders, maar niet in de Thalys treinen. Wel kunt u met toeslag reizen per ICE International, IC Brussel of IC Berlijn.

Holland Travel Ticket kopen

Wilt u een Holland Travel Ticket kopen? Dit kan bij alle NS Kaartautomaten en NS Ticket Servicebalies op Nederlandse treinstations. Het reisproduct is voornamelijk gericht op buitenlandse reizigers, maar het mag door iedereen worden gebruikt. Het reisproduct wordt geladen op een eenmalige OV chipkaart die u na de reisdag niet meer kunt gebruiken. Wel dient u hier de hele dag mee in- en uit te checken bij alle vervoersmiddelen.

  • Verkoopperiode: altijd;
  • Kosten: € 39,- off peak;
  • Reisperiode: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur en vanaf 09.00 uur. In het weekend de hele dag geldig.