Goedkope treinkaartjes naar het buitenland in zomer 2020

Komende zomer nog even een week, weekend of dag ontspannen? Reis eens met de trein naar het buitenland en boek een goedkoop treinkaartje via onze website. Zo is het tarief afhankelijk van de reisklasse, het traject en natuurlijk het moment van boeken. Wij brengen jou graag tijdig op de hoogte van de mogelijkheden, vroegboekperiodes en aanbiedingen. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren en informeren.

Hoewel wij Nederlanders vaak de neiging hebben om een bestemming ver van huis te kiezen, behuisd Europa prachtige gebieden. Ontdek de mooiste steden in België, ga genieten in Frankrijk of maak schitterende wandeltochten in Duitsland. De natuur in zowel België, Duitsland als Frankrijk is fantastisch en binnen handbereik met de trein. Kijk op onze blog voor leuke bestemmingen en inspiratie. Weet je al waar je naartoe wilt? Bekijk dan direct de beschikbaarheid bij onze internationale treintickets.

België: winkelen, bezienswaardigheden en genieten

De bestemming moet wel bij de reisdoelen passen. Wil je bijvoorbeeld winkelen, bezichtigen of genieten van heerlijke biertjes? Dan is België absoluut een aanrader. Onze zuiderburen kennen diverse leuke steden, zoals Antwerpen, Gent, Brugge, Mechelen, Luik en natuurlijk Brussel. Stuk voor stuk kan je hier heerlijk winkelen en genieten van Belgische specialiteiten als Vlaamse friet, speciaal bier en bonbons. Wanneer we Brussel buiten beschouwing laten kan je ook in elke stad eindeloos shoppen. Het assortiment van de lange winkelstraten en grote warenhuizen zal zeker niet tegenvallen.

Duitsland: wandelen in pure natuur

Geniet je ook zo van riviertjes, heuvels en bosrijke gebieden? Duitsland heeft een overschot aan dit soort gebieden die uitstekend bereikbaar zijn met de trein. Denk aan de Eifel, de regio bij München of het Saksische Schweiz in Oost-Duitsland.

Bezoek een leuke stad in Duitsland en combineer dit met een magische wandelroute in de regio. Dit zorgt gegarandeerd voor een geslaagde stedentrip of vakantie.

Frankrijk: mooie steden, wijn en kastelen

Een romantische trip, rode wijn en kastelen bezoeken? Kies dan voor een mooie stad in Frankrijk en combineer dit met een bezoekje aan een wijngaard of kasteel in de regio. Er zijn tal van Franse bestemmingen die uitstekend bereikbaar zijn met de trein; TGV of Thalys. Denk aan de Atlantische kust en reis naar Bordeaux of Nantes. Of reis naar Marseille of Montpellier aan de middellandse zeekust. Ook Lyon en Grenoble in het binnenland zijn verrassende en hippe steden in Frankrijk. Allemaal zeer geschikt voor een weekendje weg of stedentrip.

Trein BelgiëTrein DuitslandTrein Frankrijk