Goedkope treinkaartjes – Januari & Februari 2015

In de afgelopen 2 maanden was het weer mogelijk om goedkope treinkaartjes te bestellen. Zo zijn er al weer heel wat treinkaartjes acties langsgekomen, waaronder de dagkaart acties van Blokker en Kruidvat. Daarnaast was het voor tientallen reizigers mogelijk om een goedkope treinreis naar Antwerpen te maken met de Valentijnsactie van NS International en hebben reizigers nog tot 15 januari 2015 een La Place dagkaart kunnen bestellen. Hieronder hebben we de NS kortingsacties nog even voor u onder elkaar gezet op chronologische volgorde. De NS Seizoensretour aanbieding is zelfs nog lopende en daar zullen we dan ook nog wat uitgebreider op in gaan.

Goedkope treinkaartjes in januari en februari:

Goedkope treinkaartjes maken het Openbaar Vervoer in 2015 betaalbaar!

Seizoensretour actie van de NS

Met deze aanbieding is het nog tot 31 maart mogelijk om 3x een NS Weekenddagretour te kopen voor € 33. Op deze manier betaalt u slechts € 11,- per NS dagretour! Ideaal toch?

U kunt deze actie via onze website kopen door op de onderstaande knop te drukken. Via deze knop wordt u doorverwezen naar de betaalpagina, waarna u de tickets thuisgestuurd krijgt. Wij raden u wel altijd aan om de voorwaarden goed door te lezen, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Zo is de NS Seizoensretour actie persoonsgebonden en dient deze op naam te worden besteld. Het zal in de trein wellicht niet vaak voorkomen dat er naar legitimatie wordt gevraagd, maar dat is in dit geval wel mogelijk. Daarbij gaat het om een Weekenddagretour en is het dus enkel mogelijk om op een zaterdag of zondag binnen de bepaalde periode te reizen.

Houdt er rekening mee dat u de 3 dagretours in 3 vooraf bepaalde periodes dient te gebruiken. Het is dus niet mogelijk om in één keer alle 3 de dagretours te gebruiken.

Goedkoop treinkaartjeNS SeizoensretourTrein actiestrein kortingTreinkaartjes actie