Goedkope treinkaartjes in mei 2017

Opzoek naar een goedkoop treinkaartje in mei 2017? In de aanloop naar de zomervakantie is een goedkope dagkaart of dagretour altijd handig. Bekijk daarom de onderstaande lopende treinkaart acties in mei 2017 en bespaar op uw reiskosten. Zo kunt u t/m 7 mei treinkaartjes bij Blokker kopen, t/m 31 mei de Seizoensretour en zolang de voorraad strekt een set van losse treinkaartjes of een NS dagkaart voor € 20,50 bij VakantieVeilingen en ActievandeDag. Meer weten? Lees hieronder verder en deel deze pagina met vrienden, collega’s en familie, zodat ook zij op de reiskosten per trein kunnen besparen en een treinuitje, dagje strand of bezoek aan familie/vrienden weer aantrekkelijk wordt.

Goedkope treinkaartjes in mei 2017

Bekijk hieronder het overzicht van goedkope treinkaartjes in mei 2017.

3x Weekenddagkaart bij de Spoordeelwinkel

Opzoek naar goedkope treinkaartjes van de Spoordeelwinkel? Met deze aanbieding bestelt u 3x een NS Weekenddagkaart, waarmee u in 2017 3x een hele dag in het weekend voor slechts € 11 onbeperkt met de trein kunt reizen. De 3 Weekenddagkaarten van de NS Seizoensretour dient u in 3 verschillende reisperiodes te gebruiken en mogen niet alle 3 in één reisperiode worden gebruikt. U kunt de Seizoensretour natuurlijk wel meerdere keren bestellen. Aanrader


Set van Treinkaartjes bij VakantieVeilingen

Tijdelijk is het mogelijk om een set van 2 treinkaartjes te bestellen bij VakantieVeilingen voor € 20,50. De treinkaartjes (enkele reis) hoeven niet op dezelfde dag te worden gebruikt en zijn daarmee het ideale reisproduct voor een transfer naar Schiphol, stedentrip binnen Nederland, overnachting bij vrienden of een nachtelijk evenement. Gaat u met meerdere personen? U kunt maximaal 4 sets van 2 treinkaartjes bestellen, maar u kunt natuurlijk een tweede bestelling plaatsen.


Dalvrij Dagkaarten bij Blokker

Voor € 14,50 koopt u bij vestigingen van Blokker de Dalvrij dagkaart. Hiermee kunt u in de daluren en het weekend een hele dag onbeperkt reizen in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Houdt er rekening mee dat de goedkope treinkaartjes van Blokker altijd snel uitverkocht zijn en OP=OP.


Goedkope dagkaarten bij ActievandeDag

Opzoek naar een goedkope NS dagkaart? In mei 2017 bestelt u voor € 20,50 een NS dagkaart die u t/m 31 juli kunt verzilveren. Geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag kunt gebruiken in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.


Treinpakkers in mei 2017

Profiteer tijdens de NS Spoordeelweken van 16 verschillende Treinpakkers tegen de laagste prijzen. Bestel entreebewijzen voor verschillende evenementen, bezoek steden of bestel de Meereisretour of Superdal dagkaarten!