Goedkope treinkaartjes in december 2019

v.a. 10,-

Wil jij deze maand goedkoop met de trein reizen? Zoek en koop goedkope treinkaartjes in december 2019. Reisproducten als de NS dagkaart, dagretour en enkele reis zijn met korting verkrijgbaar. Zo bestel je voordelige kaartjes bij aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. Daarnaast zijn er vroegboek voordelen voor internationale treintickets, is er een NS Meereisretour verkrijgbaar en verschillende treinuitjes. Ontdek ze allemaal!

Goedkope treinkaartjes

Altijd handig om in huis te hebben zijn de goedkope treinkaartjes enkele reis. Deze zet je in voor een weekendje weg, bezoek aan familie of spontane treinreis. De treinkaartjes enkele reis met korting koop je in december 2019 bij VakantieVeilingen. Er worden op dit moment drie verschillende acties aangeboden.

NS dagkaart

Nog even een dagje winkelen voor kerst? Dan is deze maand de NS dagkaart met korting de juiste keus! ActieVanDeDag verkoopt de kaartjes voor €19,50, waarmee je een dag naar keuze onbeperkt kan reizen door heel Nederland. Zo kan je zelfs shoppen in verschillende steden. De NS dagkaart actie is natuurlijk ook handig als je nog helemaal geen plannen hebt gemaakt, want met deze goedkope treinkaartjes in december 2019 is alles mogelijk!

Verkrijgbaar in twee varianten:

NS Dagretour

Een echte klassieker is natuurlijk de NS dagretour. Met dit reisproduct reis je retour op een traject naar keuze. Bij de NS Spoordeelwinkel te bestellen voor €19, waarbij je een gratis lunch bij Doppio ontvangt.

Via de webshop van ActieVanDeDag is er een Weekenddagretour met korting voor €18,50 te koop. Ook kan je een normale NS dagretour kopen voor €23,50.

NS Groepsticket

Reis je met een groep en opzoek naar een goedkoop treinkaartje in december 2019? Koop dan een NS groepsticket! Deze is niet alleen handig vanwege de groepskorting, maar dan is tevens alles in één keer geregeld. Groepstickets worden verkocht als enkele reis en zijn geldig in de daluren of het weekend op een vast traject. Reizigers dienen samen te reizen, maar hoeven niet samen in te stappen op hetzelfde station. De hoofdboeker dient wel ten alle tijden aanwezig te zijn en van begin tot eind mee te reizen.

Koop NS groepstickets eenvoudig online tegen een starttarief van 8 euro per persoon bij een groep van 4 personen. Reizen er meer mensen mee? Dan ontvang je meer korting. Bekijk de prijzen van de NS Groepstickets in de onderstaande tabel.

Aantal ReizigersPrijs Enkele reisPrijs persoon
4€ 32€ 8
5€ 33,50€ 6,70
6€ 35€ 5,85
7€ 36,50€ 5,21

NS Meereisretour

Heb jij een abonnement, maar nog een goedkoop treinkaartje in december 2019 nodig voor een medereiziger? Als onderdeel van de Treinpakkers is de NS Meereisretour met korting te bestellen. Het reisproduct is ook bekend van kortingsblad SPOOR Magazine. De actie is te bestellen en geldig tot en met 5 januari 2020.

Voor € 8,95 reis je mee op hetzelfde traject en in dezelfde reisklasse als de hoofdreiziger. Deze dient in het bezit te zijn van een volwaardig vervoersbewijs. Dit omvat eigenlijk alle reisproducten met uitzondering van kortingskaartjes. Zo kan een studenten OV, abonnement of regulier treinkaartje worden gecombineerd met de NS Meereisretour.

E-ticket verzilveren

Van plan om één of meerdere goedkope treinkaartjes te kopen? Eigenlijk worden ze allemaal als e-ticket aangeleverd. Je ontvangt na betaling een couponcode die online in enkele stappen kan worden verzilverd. Na het verzilveren van een e-ticket kan deze uitgeprint of mobiel worden meegenomen op reis.

Goedkope TreinkaartjesTrein Kortingskaartjes