Goedkope treinkaartjes in december 2017

Opzoek naar goedkope treinkaartjes in december 2017? Profiteer van één van de onderstaande aanbiedingen. Bekijk het overzicht van treinkaart acties in december 2017 en reis in het najaar goedkoop met de trein naar uw favoriete bestemming in Nederland. Een dagje er tussenuit, shoppen of op bezoek bij vrienden/familie? Met deze aanbiedingen wordt het wel heel aantrekkelijk gemaakt!

Deel deze pagina met vrienden, familie en collega’s.

Alle goedkope treinkaartjes (december 2017)

Hieronder vindt u een overzicht van de kortingsacties in december 2017. Benieuwd welke aanbieding voor u het voordeligst is? Maak dan gebruik van onze treinkaartjes vergelijker en genereer een persoonlijk advies op basis van uw traject, reisklasse en reisdatum.

NS Dagretour € 19 + Gratis Lunch

Wilt u goedkoop met de trein? T/m 07 januari bestelt u een NS dagretour + lunch bij Bakker Bart voor € 19. Hiermee kunt er even tussenuit, een dagje shoppen of op bezoek bij vrienden/familie. Geldig op één dag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in de reisperiode t/m 07 januari 2018.


NS Treinkaartjes voor € 11,50 p/s

Tijdelijk bestelt u 2 enkele reis treinkaartjes voor € 23 (11,50 per ticket) voor de reisperiode t/m 31 maart 2018. De aanbieding is alleen online te bestellen via Goedkoop-treinkaartje.nl bij VakantieVeilingen en is beperkt verkrijgbaar (OP=OP), dus wees er snel bij. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Ideaal te combineren met een weekendje weg, stedentrip, evenement, stapavond of een bezoek aan vrienden/familie.


25 Treinuitjes met korting!

T/m 31 oktober 2017 bestelt u voordelige treinuitjes (treinreis + toegang) via onze website. U kunt kiezen uit ruim 25 verschillende combideals met o.a. musea, stedentrips, dagje weg met korting of een NS dagretour + lunch. Bekijk ze allemaal!


NS Meereisretour € 8,95

Tijdelijk bestelt u een NS Meereisretour voor € 8,95, waarmee u meereist in dezelfde reisklasse en op hetzelfde traject. De NS Meereisretour is geldig t/m 24 februari 2018 in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. De NS Meereisretour mag worden gecombineerd met een abonnement, keuzedag of studenten OV.